Nyeles dugókulcsok

    Elérhető: 4 db
    Szállítható
    3 937 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A nyeles dugókulcsok olyan kéziszerszámok, amelyeket általában a csavarok és anyák meghúzására vagy kioldására használnak. Ezeknek a kulcsoknak egy hosszabb fogantyúja van, amely lehetővé teszi a nagyobb erőkifejtést és a kényelmesebb fogást a munkavégzés során. A nyeles dugókulcsok fején pedig csatlakozó rész található, amely a csavarok vagy anyák méretéhez illeszkedik.

Nyeles dugókulcs használata

A nyeles dugókulcsok sokféle feladathoz használhatók, beleértve az autószerelést, gépkarbantartást, háztartási javításokat és egyéb műhelymunkákat. A hosszú fogantyúnak és a megfelelően illeszkedő fejnek köszönhetően könnyebb erőt kifejteni a csavarok vagy anyák meghúzásához vagy kioldásához. Ezáltal a nyeles dugókulcsok hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzést tesznek lehetővé.

  • Autószerelők: Az autószerelők gyakran használnak nyeles dugókulcsokat az autók karbantartása és javítása során. A kulcsok segítségével könnyedén meghúzhatják vagy kioldhatják a kerekeket, a motortartókat, a futóműveket és egyéb alkatrészeket.
  • Gépészek: A gépészek szintén rendszeresen használnak nyeles dugókulcsokat a gépek karbantartásához, szereléséhez és javításához. Ez lehet magában foglalni ipari gépeket, háztartási gépeket vagy más gépi rendszereket.
  • Műhelymunkások: A műhelymunkások, például fémipari munkások vagy faipari szakemberek is gyakran használnak nyeles dugókulcsokat. Ezek a kulcsok segítenek a szerelési és összeszerelési munkákban, valamint az anyák és csavarok megfelelő meghúzásában.
  • Otthoni felhasználók: Otthoni barkácsolók és javítók is előnyben részesítik a nyeles dugókulcsokat. Ezek a kulcsok hasznosak a háztartási javításokhoz, bútorok összeszereléséhez, csövek és szerelvények telepítéséhez, valamint egyéb otthoni feladatokhoz.

Nyeles dugókulcs típusok

A nyeles dugókulcsok széles választékban érhetők el a különböző méretű és típusú fejekkel. Fontos megfelelően kiválasztani a megfelelő méretű kulcsot és fejet a munkavégzéshez, hogy biztosítsuk a megfelelő illeszkedést és erőátvitelt.

Összességében a nyeles dugókulcsok olyan praktikus kéziszerszámok, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan végezhetjük a csavarozási és anyázási feladatokat különböző alkalmazási területeken.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés