Array
Bosch 165 x 2,6 / 1,6 x 20 mm körfűrészlap fához
18 720 Ft / db

Bosch 165 x 2,6 / 1,6 x 20 mm körfűrészlap fához

 • Cikkszám: 102017522
 • Gyártó: Bosch
Rendelésre
18 720 Ft / db

Az Expert for Wood körfűrészlap hosszú élettartamot és nagy teljesítményt nyújt fa vágása során. Az Extra Hard MicroteQ fogazat a Bosch saját terméke, a hosszú élettartam érdekében rendkívül szilárd keményfém szemcsékből készül.
A ProteQtion bevonat meggátolja a korróziót, és csökkenti a súrlódást. Szűkítőgyűrűkkel vagy szűkítőgyűrűk nélkül használható, hogy passzoljon a különböző méretekhez.

Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecskei logisztikai központ

  Rendelésre

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Jellemzők
Az Expert for Wood körfűrészlap hosszú élettartamot és nagy teljesítményt nyújt fa vágása során. A ProteQtion bevonat meggátolja a korróziót, és csökkenti a súrlódást. A rezgéscsillapító bemetszések különösen sima vágást, jelentősen kisebb zajt és rezgést biztosítanak. Az Expert for Wood körfűrészlapok ATB fog geometriával készülnek magas és alacsony fogszám a gyors és tiszta vágáshoz.
Fogainak számától függően különböző minőség érhető el az Expert for Wood körfűrészlapokkal, amelyek váltakozó ferdeségű élszalag (ATB) foggeometriával készülnek: nagy fogszám esetén a fűrészlap tisztán vág, míg az alacsony fogszám biztos és hatékony vágást nyújt.
Szúrófűrészgépekkel és kézi fűrészgépekkel használható.

Teljes leírás
Betöltés