Array
Karcher G 180 Q Smart Control gun magasnyomású mosó pisztoly

37 190 Ft / db

Karcher G 180 Q Smart Control gun magasnyomású mosó pisztoly

 • Cikkszám: 102023336
 • Gyártó: Karcher
Rendelésre

37 190 Ft / db

A G 180 Q Smart Control magasnyomású pisztoly a Kärcher Smart Control sorozatának összes magasnyomású mosójához: LCD kijelzővel és vezérlőgombokkal felszerelt a nyomás beállításához és a mosószer adagolásához.

Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecskei logisztikai központ

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Leírás
Teljes vezérlés: A G 180 Q Smart Control magasnyomású pisztoly +/– gombjainak köszönhetően a nyomásszint beállítása és a mosószer adagolása egyetlen gombnyomással könnyedén szabályozható. Annak biztosítása érdekében, hogy a különösen makacs szennyeződések se okozzanak problémát, a szórópisztollyal további Boost üzemmód aktiválható, amellyel a pisztoly még nagyobb teljesítményt nyújt. A szórópisztolyon található gombokon kívül a szórópisztoly nyomása egyszerűen és kényelmesen beállítható a Kärcher Home & Garden alkalmazáson keresztül is. A G 180 Q Smart Control LCD kijelzőjén bármikor megtekintheti a beállításokat - természetesen az időjárástól függetlenül. A Quick Connect adapterrel ellátott szórópisztoly a Kärcher Smart Control sorozatának összes magasnyomású mosójával együtt használható.

Alkalmazási területek
A Smart Control sorozat készülékeihez alkalmas a magasnyomású pisztoly cseréjekor.

Kompatibilis készülékek: K 5 Premium Smart Control *EU, K 5 Premium Smart Control Home, K 5 Smart Control, K 7 Premium Smart Control, K 7 Premium Smart Control Home, K 7 Smart Control, K 7 Smart Control Home

 

Teljes leírás
Betöltés