Array
Karcher K 7 Smart Control Home elektromos magasnyomású mosó

224 900 Ft / db

Karcher K 7 Smart Control Home elektromos magasnyomású mosó

 • Cikkszám: 101603071
 • Gyártó: Karcher
Rendelésre

224 900 Ft / db

Felhasználási tanácsadóval a Home & Garden alkalmazásban, a tökéletes tisztításért: K 7 Smart Control Home magasnyomású mosó boost üzemmóddal. Bluetooth-on keresztül okostelefonokhoz csatlakoztatható, Home Kit-tel együtt.

1 év garancia
Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecskei logisztikai központ

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Leírás
Egyszerűen csatlakoztasd a K 7 Smart Control magasnyomású mosót okostelefonodon a Kärcher Home & Garden alkalmazásához Bluetooth-on keresztül és tisztíts könnyebben és hatékonyabban. A Kärcher Home & Garden mobil alkalmazás segítségével praktikus tippek, trükkök és beállításokkal kapcsolatos tartalmakat érhetők el számos tisztítási feladathoz és a különböző tárgyak tisztításához. Az alkalmazásban olyan hasznos funkciók vannak, mint a felhasználási tanácsadó a hatékonyabb tisztításhoz, a szerelési útmutatók valamint karbantartási és ápolási instrukciók. A készülék boost üzemmódja extra teljesítményt nyújt a makacs szennyeződések könyedebb eltávolításához. Az LCD kijelzővel ellátott G 180 Q Smart Control szórópisztoly és a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár szintén maximális kontrollt biztosít: a nyomás közvetlenül a szórópisztolyon, illetve az alkalmazás segítségével is beállítható. Az LCD kijelzőn ellenőrizhető a beállított nyomásszint, a boost üzemmód, illetve, hogy a készülék készenléti üzemmódban van-e. A Home Kit készlet tartalmazza a T 7 felülettisztítót és az 1 l-es 3 az 1-ben kőtisztítót is. A készülék része a praktikus tömlődob, a Plug ’n’ Clean tisztítószer-rendszer, a kiváló minőségű alumínium teleszkópos fogantyú valamint a parkolóállás a tartozékok könnyebb hozzáférhetősége érdekében.

A világpiacon tapasztalható folyamatos ellátási problémák arra kényszerítenek bennünket, hogy lépéseket tegyünk ellátási képességünk biztosítása érdekében. Jelenleg többek között jelentős hiányhelyzettel kell szembenéznünk a Smart Control elektronikai alkatrészek és a flex tömlők terén, ami nagy tervezési bizonytalanságot és hiányokat eredményez. Emiatt nem tudunk biztos szállítási ígéretet adni. A hosszú távú tervezés biztonsága érdekében a K 7 (Premium) Smart Controlhoz a következő új, elektronika nélküli K 7 (Premium) Power verziókat fejlesztjük: K 7 Power, K 7 Power Home, K 7 Premium Power, K 7 Premium Power Home. Ezek a termékek a Smart Control házát fogják használni, de rádiótechnológia, Bluetooth, App-Connection, App Support, Boost mód, Smart Control pisztoly és Multi jet 3-in-1 nélkül. Az egységek egy G 180 Q pisztollyal, VPS-sel és szennymaróval lesznek felszerelve. Ezért új elnevezést és új csomagolást kapnak. A verziók várhatóan 2022. 14. hetétől lesznek elérhetőek, és ez év végén inaktiválásra kerülnek.

Alkalmazási területek
Kerékpárok
Kerti szerszámok és eszközök tisztításához
Teraszra vagy erkélyre való kerti bútorok
Párkányok és kisebb kerti utak vagy kövek tisztításához
Motorkerékpárok, rollerek tisztításához
Kisebb autók tisztításához
Kültéri lépcsők és nagyobb kerti utak tisztításához
Közepes méretű járművek és autók tisztításához
Kert- és kőfalak
Lakóautók és terepjárók tisztításához

 

Teljes leírás

Csomag tartalma

Alapadatok
Alkalmas
K 5; K 7
Kiszerelés
1 db
Alapadatok
Alkalmas
A K 4 - K 7 kategóriájú magasnyomású tisztítókhoz
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Permetező szórószár
1 db
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Tömlőcsatlakozó
1 db
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Tisztítószer
1 db
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Magasnyomású mosó pisztoly
1 db
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Magasnyomású tömlő
1 db
VirgoMedia.ImageAdmin@button.Empty_Image
Táska
1 db

Kapcsolódó termékek

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés