Makita RM350D robotfűnyíró

A Makita robotfűnyíró automata nyírással és töltéssel a kényelmet magasabb szintre emeli. Képzelje el, hogy egyetlen kézmozdulat nélkül egy tökéletesen nyírt pázsit látványára tér haza . Ezzel az eszközzel időt takaríthat meg azáltal, hogy jelentősen csökkenti a pázsit karbantartásához szükséges erőfeszítést, így teljes mértékben élvezheti szabadidejét.

A kiváló minőségű kefe nélküli motorokkal felszerelt Makita robotfűnyíró gondoskodik a pázsit karbantartásáról anélkül, hogy a hatékonyságot veszélyeztetné. A 3500 m²-es maximális munkaterülettel rendelkező Makita robotfűnyíró gyors töltési képességének és hosszú megszakítás nélküli használati idejének köszönhetően kitűnő megoldást kínál.

A robotfűnyíró 18V / 5,0 Ah beépített Li-ion akkumulátorral működik, amely az állomáson töltődik.

GONDTALAN HASZNÁLAT

 

GONDTALAN HASZNÁLAT

A robotfűnyírót úgy tervezték, hogy automatikusan nyírja a füvet és töltődjön fel. Az ütemezési beállítások funkcióval válassza ki a hét napjait és a fűnyírás pontos idejét.

EGÉSZSÉGESEBB GYEP

 

EGÉSZSÉGESEBB GYEP

A rendszeres nyírás jelentős előnyökkel jár a fű számára, mivel a robotfűnyíró apró darabokra vágja a füvet, ezzel a pázsit természetes trágyázását biztosítja.

KORSZERŰ VÁLASZTÁS

 

KORSZERŰ VÁLASZTÁS

Az akkumulátorról való működés nemcsak csendesebbé teszi a robotfűnyírót, hanem környezetbarátabb is, mint a benzinüzemű fűnyíró. Az akkumulátoros fűnyíró választása éves szinten üzemeltetési költséget takarít meg.

Nagy teljesítményű gyepápolási megoldás

Nagy teljesítményű gyepápolási megoldás

Tapasztalja meg az egyszerű pázsitkezelést intelligens fűnyírónkkal, amelynek maximális emelkedési szöge 26°. Nagy menetteljesítménye sima nyírást biztosít egyenetlen pázsiton, következetesen jól karbantartott felületet biztosít 240 mm-es vágásszélesség mellett.

Könnyedén kezelheti a magas füvet, mivel a fűnyíró automatikusan beállítja a kívánt magasságot. Egyszerűen állítsa be a kezdő és a végső magasságot és nézze meg, ahogy a pázsit fokozatos változáson megy keresztül. A 20-60 mm-es vágási magasság tartományban, 9 fokozaton keresztül, precíz 5 mm-es lépésekben, könnyedén elérheti az ideális fűhosszt.

Makita RM350D robotfűnyíró tartozékok

Betöltés