Közúti védőeszközök

Miért Zákányszerszámház?

Hordozható útkorlát

A hordozható útkorlát olyan munkavédelmi eszköz, amelyet különböző munkaterületeken alkalmaznak annak érdekében, hogy elválasszák, korlátozzák vagy irányítsák a területeket. Ezek a korlátok segíthetnek a munkavállalók és az emberek biztonságának megőrzésében, és a munkavégzés során veszélyes területek kijelölésére is használhatók.

A hordozható útkorlátok könnyen mozgathatók és beállíthatók, és átmenetileg használhatók a munkaterületek kialakítására.

A hordozható útkorlátok sokféle alkalmazásban segíthetnek a biztonság és a rendezettség megteremtésében a munkaterületeken vagy közönséges helyeken. Ezek a korlátok könnyen mozgathatók és beállíthatók a változó igények szerint, és fontos szerepet játszanak a munkavédelmi intézkedések között.

Hordozható útkorlát jellemzők

  • Anyag: A hordozható útkorlátok általában könnyű, de tartós anyagokból készülnek, például alumínium, acél, műanyag vagy fémötvözetek.
  • Moduláris kialakítás: A hordozható útkorlátok rendszerint moduláris kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszerelést. Ezek a moduláris részek gyakran összekapcsolhatók vagy rögzíthetők egymáshoz a kívánt hosszúság és alak kialakításához.
  • Szín és jelzés: A hordozható útkorlátok gyakran különböző színekben kaphatók, amelyek segíthetnek az irányításban vagy a figyelmeztetésben. Ezeket a korlátokat lehet továbbá jelölésekkel ellátni a munkavédelmi célból.
  • Kézszögek vagy kapcsok: A hordozható útkorlátokat kézszögekkel, kapcsokkal vagy szegekkel lehet rögzíteni a földhöz vagy más felületekhez, hogy stabilak maradjanak a munkaterületeken.

Hordozható útkorlát felhasználási területei

  • Építkezések: A hordozható útkorlátokat gyakran alkalmazzák építkezéseken a biztonságos területek kijelölésére, például veszélyes gépek vagy mélységű gödrök körül.
  • Ideiglenes események: A rendezvények, koncertek vagy sportesemények szervezésénél hordozható útkorlátokat használhatnak a tömeg irányítására és biztonságának megőrzésére.
  • Forgalomirányítás: Az útkorlátokat időszakosan használják forgalomirányítás céljából, például forgalomkorlátozás vagy útlezárás esetén.
  • Munkaterületek: A munkavédelmi területeken vagy veszélyes helyeken használják a munkások és a közönség biztonságának érdekében.
Betöltés