Burkoló szerszámok

  • -4 000 Ft kupon

  Rendelésre
  165 900 Ft /db
  • -17 000 Ft kupon

  Rendelésre
  179 990 Ft /db
  • -1 000 Ft kupon

  Rendelésre
  25 300 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Burkoló szerszámok


 

Burkoló munkálatokhoz számos különböző szerszám és eszköz használható. Ezek a szerszámok segítenek a burkolólapok pontos vágásában, rögzítésében, illesztésében és a burkolatok simításában. Íme néhány példa a burkoló munkálatokhoz használt szerszámokra:

Csempevágó: Ez a szerszám hasznos a csempék vagy burkolólapok pontos vágásához. Elérhetők manuális csempevágók, amelyeket kézzel működtetnek, valamint elektromos csempevágók, amelyekkel gyorsabban és hatékonyabban lehet vágásokat készíteni.

Csemperakás: A csemperakás segít a burkolólapok egyenes és szimmetrikus elhelyezésében. Ez egy speciális eszköz, amely segít a csempék közötti egyenletes hézag kialakításában.

Csemperagasztó felhordó: Ez egy speciális fogantyúval ellátott eszköz, amely segíti a csemperagasztó egyenletes felhordását a felületre. Ez biztosítja a megfelelő ragasztóréteg vastagságát és egyenletes eloszlását.

Csempecsipesz: A csempecsipesz segít a csempék pontos elhelyezésében és igazításában. Ez a szerszám lehetővé teszi a finom beállításokat és az egyenletes illesztést a burkolólapok között.

Csempeszintező: Ez egy speciális eszköz, amelyet a csempék közötti síkosság és az egyenletes felület eléréséhez használnak. Segít elkerülni a kiálló vagy beeső csempéket, és biztosítja a sima és egyenletes burkolatot.

Csíkokra vágó: Ez a szerszám segít az üvegszövet alapú burkolócsíkok vagy dekorációs szalagok pontos és egyenes vágásában.

Simítók: A simítók segítenek a vakolat, fugázóanyag vagy ragasztó egyenletes elosztásában és elsimításában a csempék között.

Fontos, hogy a megfelelő szerszámokat válasszuk ki a burkoló munkálatokhoz, és kövessük a gyártók ajánlásait és használati utasításait. Az előzetes tervezés és a pontos mérések segíthetnek a sikeres burkolásban, és a megfelelő szerszámok használata szükséges a magas minőségű végeredmény eléréséhez.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés