Kompresszorok

  • -10 000 Ft
  Szállítható
  126 900 Ft /db 136 900 Ft /db
  • - 4 000 Ft kupon

  Szállítható
  110 900 Ft /db
  • -15 000 Ft
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  254 900 Ft /db 269 900 Ft /db
  • - 5 000 Ft kupon

  Szállítható
  66 675 Ft /db
  • -7 000 Ft
  Szállítható
  61 690 Ft /db 68 690 Ft /db
  • - 9 000 Ft kupon

  Szállítható
  174 990 Ft /db
  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  75 490 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Otthoni barkácsolás vagy ipari felhasználás terén egyaránt gyakran kerül szóba a kompresszor. A választás során az árak mellett arra is ajánlott ügyelni, hogy milyen célra szeretnénk majd a jövőben használni azt.

Kompresszor típusok felhasználás szerint:

Csavarkompresszorok  

A csavarkompresszorok kimondottan ipari felhasználású gépek. Fő jellemzője az, hogy alacsony energiafogyasztás mellett nagy teljesítményre képes. 

Dugattyús kompresszorok 

Kisiparosoknak és barkácsolóknak egyaránt jó választás lehet egy dugattyús kompresszor beszerzése. Kiválóan használható kisebb festési, famegmunkálási munkákhoz, tisztításhoz. 

Olajmentes kompresszorok 

A szigorú higiéniai követelményeknek megfelelő helyeken találkozhatunk leinkább az olajmentes kompresszorokkal. Felhasználásuk elsősorban a gyógyszeripar, élelmiszeripar, vegyipar. 

 

Kompresszorok jellemző hobby felhasználási területei: 

Festés: Egyenletes festékréteget tudunk felvinni szórópisztollyal, így nemcsak a festés minősége lesz sokkal jobb, egyenletesebb, maga a munkafolyamat is gyorsabban, költséghatékonyabban végezhető el. 

Tisztítás: A magas levegőnyomásnak köszönhetően a szennyeződések eltávolítása is könnyen, gyorsan elvégezhető. 

Szerszámgépek működtetése: Használatát főként műhelyekbe ajánljuk. A pneumatikus, más néven levegős szerszámok szabvány gyorscsatlakozókkal vannak ellátva, így könnyedén cserélhetjük az elemeket. 

Fújtatás: Kiválóan alkalmazható gépkocsi és motorkerékpár kerékpárabroncsok, sportlabdák, felfújható játékok, gumimatracok és gumicsónakok gyors felfújására.

Olajkenéses vagy "száraz" kompresszort válasszunk? 

Olajkenéses kompresszorok: Az olajkenéses kompresszorok által előállított levegője nem teljesen tiszta. Vannak olyan felhasználási területek, pl.: Gyógyszeripar, ahol ez a kompresszor típus nem használható. 
Olajmentes kompresszorok: A barkács célú, olajmentes dugattyús kompresszorok esetében a kenési rendszer elhagyása olcsóbb felépítést teszi lehetővé, és az élettartamuk felhasználástól függően rövidebb lehet a szakszerűen üzemeltett olajos kompresszorokénál.  

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés