Munkavédelmi kesztyűk

  • -1 000 Ft kupon

  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  4 490 Ft /db
  • -1 000 Ft kupon

  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  2 451 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A munkavédelmi kesztyűk egy olyan fontos kategóriát képviselnek a munkavédelmi felszerelések terén, amelyeknek kiemelkedő szerepük van a munkavédelmi intézkedések és a munkahelyi biztonság fenntartásában. Ezek a kesztyűk a kéz és ujjak védelmét szolgálják, és különböző iparágakban, munkakörökben használatosak, hogy megelőzzék a sérüléseket, vegyi anyagokkal vagy sérülésekkel szembeni védelmet nyújtsanak, illetve a kényelmet is biztosítsák a munkavégzés során.

Az munkavédelmi kesztyűk kategóriája számos típust és anyagot foglal magába, amelyek különböző munkakörülményekhez és veszélyforrásokhoz igazíthatók. Például vannak védőkesztyűk, amelyek kifejezetten kémiai vagy biológiai veszélyek ellen nyújtanak védelmet, mások pedig kopásálló vagy hőálló anyagokból készülnek, hogy specifikus munkafolyamatok során védjék a kezet.

Munkavédelmi kesztyű kiválasztása

A munkavédelmi kesztyűk kiválasztásakor fontos szempont a megfelelő méret és illeszkedés biztosítása, hogy a dolgozók kényelmesen tudják használni őket anélkül, hogy a mozgásukat korlátozná. Emellett az anyagok kiválasztása is létfontosságú, mivel az adott munkafolyamatnak megfelelően kell őket kiválasztani.

Munkavédelmi kesztyű használata

A munkavédelmi kesztyűk használata segíthet csökkenteni a baleseti kockázatokat, amelyek a munkavégzés során fellépő sérülésekből eredhetnek. Emellett hozzájárulhatnak a munkavállalók komfortjához és jólétéhez is, mivel megfelelő védelmet nyújtanak a különböző veszélyforrásokkal szemben.

Összességében a munkavédelmi kesztyűk kategóriája elengedhetetlen eszköz a munkahelyi biztonság fenntartásában, és a megfelelő kiválasztásuk és használatuk kulcsfontosságú a munkavállalók védelme és a munkavégzés hatékonysága szempontjából.

Munkás kesztyű

A "munkás kesztyű" egy olyan specifikus típusú munkavédelmi kesztyű, amelyet általában fizikai munka vagy kézi munka során használnak. Ezek a kesztyűk különböző munkakörnyezetekben és -körülmények között alkalmazhatók, és különböző célokat szolgálhatnak.

A munkás kesztyűk sokféle munkaterületen használhatók, például építőiparban, fafeldolgozásnál, gépkezelésnél, csővezeték-szerelésnél, mezőgazdaságban, kertészkedésnél, raktározásnál és sok más fizikai munkához kapcsolódó tevékenység során.

Védőkesztyű

A védőkesztyűk olyan speciális munkavédelmi kesztyűk, amelyeket a munkavállalók viselnek különböző veszélyes anyagokkal, kémikáliákkal, vagy veszélyes körülményekkel kapcsolatos munkafolyamatok során. Ezek a kesztyűk célja, hogy megvédjék a kéz és ujjak bőrét, valamint az esetleges fertőzésektől vagy vegyi anyagokkal szembeni expozíciótól.

Az védőkesztyűk tehát a munkavédelem egyik fontos eleme, és segíthetnek minimalizálni a veszélyes anyagokkal vagy körülményekkel járó kockázatokat a munkavállalók számára. A megfelelő védőkesztyű kiválasztása és használata alapvető fontosságú az egészség és biztonság szempontjából azokon a munkaterületeken, ahol ilyen típusú veszélyekkel kell szembenézni.

Szerelőkesztyű

A szerelőkesztyűk olyan munkavédelmi kesztyűk, amelyeket általában gépjárműjavítás, szerelési munkák és hasonló fizikai munkálatok során viselnek. Ezek a kesztyűk a szerelők, műszaki szakemberek és egyéb ipari munkások számára készültek, hogy védelmet nyújtsanak a kéz sérüléseivel és környezeti hatásokkal szemben.

Az szerelőkesztyűk tehát elengedhetetlenek a gépjárműjavításban és a szerelési munkák során. A megfelelő kesztyű kiválasztásával és használatával a munkavállalók biztonságosabban és hatékonyabban végezhetik munkájukat, és minimalizálhatják a sérülési kockázatot.

Vágásbiztos kesztyű

A vágásbiztos kesztyűk olyan speciális munkavédelmi kesztyűk, amelyeket olyan munkafolyamatok során viselnek, amelyek során a kéz és az ujjak vágásveszélynek vannak kitéve. Ezek a kesztyűk rendszerint olyan munkavállalók számára készülnek, akik olyan eszközökkel dolgoznak, amelyek éles élűek, például kések, fűrészek vagy más vágóeszközök.

A vágásbiztos kesztyűk kulcsfontosságúak az éles tárgyakkal való munkavégzés során, és segíthetnek minimalizálni a sérülési kockázatot. A megfelelő kesztyű kiválasztása és használata alapvető fontosságú az egészség és biztonság szempontjából azokon a munkaterületeken, ahol ilyen típusú veszélyekkel kell szembenézni.

Munkás kesztyű

A munkás kesztyűk olyan fontos védőfelszerelések, amelyek védelmet nyújtanak a kéznek a különböző munkakörülmények között. Ezeket általában olyan munkavégzésekhez használják, ahol a kéz sérülésveszélynek van kitéve, például nehéz tárgyak emelésekor, mechanikus munkáknál, építkezéseken, vagy vegyi anyagokkal való érintkezéskor.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés