Ventilátorok

Miért Zákányszerszámház?

A ventilátor a levegő keringgetésével tudja hűteni az adott helyiséget. Működése rendkívül egyszerű, hiszen a lapátok forgása közben mozog a levegő. A ventilátorok egyik legismertebb alkalmazási területe a klimatizálás és a hűtés személyes komfort érdekében!
A ventilátorokat használják továbbá járművek motorjának a hűtésére, szellőztetésre, termékek tisztítására és szárításra, por vagy levelek eltávolítására.

A ventilátorok lehetnek egyszerű asztali ventilátorok, amelyeket az asztalra vagy egy másik felületre helyezhetünk, vagy akár hordozható álló ventilátorok is, amelyek könnyen mozgathatók a kívánt helyszínre. Néhány modern akkumulátoros ventilátor akár 24 óra üzemidőre is képes, ami tovább növeli a hordozhatóságát és a rugalmasságát.

Akkus ventilátor

Az akkus ventilátort az teszi praktikussá, hogy könnyen mozgatható. Szerkezeti felépítését tekintve akkumulátorról vagy hálózatról is működtethető. Megfelelően megválasztott akkumulátorral hosszú üzemidőre számíthatunk!
Egy akkus ventilátor használata közben olyan funkciókkal találkozhatunk, mint az állítható sebesség, állítható fej, időzített kikapcsolás vezérlés.

Ipari ventilátor

Az ipari ventilátorok kiemelkedően nagy légszállítást biztosítanak! Egy ipari ventilátor alkalmas nagy helyiségek, például gyárak, műhelyek, raktárak, építési területek stb. hűtésére, levegőztetésére, szárítására és szellőztetésére.
Hatékony elszívás a legkülönfélébb felhasználási területeken, mint pl. kipufogógáz-berendezések és folyamat-légtechika esetén. Az ipari ventilátor ideális fa-, műanyag- stb. por, forgács, füst, szemcsék, részecskék elszívására.
Hobby területtől egészen az ipari felhasználásig alkalmazhatóak az ipari ventilátorok!

Léghűtő

Egy jó léghűtő egyszerre elvégzi a hűtést, a párásítást is!
Nem helyettesíti a beépített klímát, működési elvéből következően csak néhány fokkal képes csökkenteni a levegő hőmérsékletét. Ugyanakkor kiválóan mozgatható! Kellemes, párás levegőt biztosít, növelve ezzel a komfortérzetet.

A léghűtő használata az otthoni felhasználás mellett kifejezetten népszerű az állattartók körében, hiszen kiépítése, üzemeltetése sokkal gazdaságosabb, mint egy klímának!

Ventilátorok kategóriánk sikertermékei:

Ezek a ventilátorok és léghűtők sokféle helyzetben és környezetben használhatók a friss levegő biztosítására, a hűtésre és a légmozgás elősegítésére. A választás attól függ, hogy milyen célra van szüksége a légáramlásnak és a hűtésnek, valamint hogy milyen helyen fogja használni az eszközt.

Akkus ventilátorok

Ezek olyan ventilátorok, amelyek beépített akkumulátorral működnek, így vezeték nélkül is használhatók. Általában hordozhatók és könnyen mozgathatók, így ideálisak kempingezéshez, kiránduláshoz vagy bármilyen kültéri tevékenységhez. Ezek a ventilátorok különösen hasznosak lehetnek olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos áramhoz, de szükség van a légáramlásra vagy a hűtésre.

Ipari ventilátorok

Ezek a ventilátorok rendszerint nagyobb méretűek és erősebb légáramot biztosítanak. Általában ipari környezetekben használják őket, például raktárakban, gyárakban vagy műhelyekben. Az ipari ventilátorok lehetnek padlóventilátorok, mennyezeti ventilátorok vagy akár fali ventilátorok is, attól függően, hogy milyen célra használják őket.

Léghűtők

Ezek olyan készülékek, amelyek nemcsak levegőt mozgatnak, hanem a hűtés érdekében vizet is permeteznek. Ezek a készülékek általában különböző méretűek és típusúak lehetnek, például asztali léghűtők, hordozható léghűtők vagy nagyobb ipari léghűtő rendszerek. Használhatók otthon, irodákban, üzletekben, szabadtéri rendezvényeken vagy bármilyen olyan helyen, ahol szükség van a légmozgásra és a hűtésre.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés