Csempevágók

  • -4 000 Ft kupon

  Szállítható
  99 990 Ft /db
  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  58 270 Ft /db
  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  305 990 Ft /db
  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  76 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A kézi csempevágó egy speciális eszköz, amely segít gyorsan és egyszerűen a megfelelő méretű darabokra vágni a csempét.

Az eszköz működési elve hasonló a hagyományos üvegvágó működéséhez. Egy hengervágóval sekély horony készül a csempe felületén. Aztán egy lábbal nyomják meg, és a vágott vonal mentén eltörik a csempe.

Kézi csempevágók felépítés alapján

A kisebb méretű, könnyebb vázszerkezettel rendelkező kézi csempevágókat a kisebb nagyságrendű, jellemzően otthoni környezetben használjuk. Az áruk is mindenki számára elérhető, illetve a funkciójukat is tökéletesen ellátják. Méretükből adódóan könnyedén szállíthatóak!

Vannak továbbá a nagyobb méretű, masszív vázszerkezettel rendelkező kézi csempevágók! Itt már olyan funkciós is helyet kaphatnak, mint az automatikus vágókerék kenő rendszer, amely csökkenti a súrlódást a vágómechanizmus és a támasztóhenger között, ennek eredményeként a vágás precíz és könnyű lesz! Vagy akár a 45°-os szögütköző, amely elengedhetetlen a precíz, ferde vágásokhoz!

Mit tudunk vágni kézi csempevágóval?

A kézi csempevágó egy célszerszám, ezért semmi másra nem ajánlatos használni, csak járólapok és különböző anyagú – akár porcelán – csempék vágására. Ha elfogadsz egy tanácsot tőlünk, akkor az így hangzik: csempe vágása csakis csempevágóval! Sok felesleges bonyodalomtól megkímélheted magad, ha nem egy sarokcsiszolóval és egy fúrógéppel állsz neki a burkolásnak.

A precíz és hatékony vágást a csempevágó használata biztosítja, ugyanakkor csempe és csempe között elég sok különbség lehet: a méret, a vastagság vagy akár a felület kialakítása is meglehetősen eltérhet. Éppen ezért fontos meggyőződni arról, hogy az adott csempéhez megfelelő csempevágó korongot használunk.

Greslap vágó a Zákány Szerszámháznál!

Lehet-e használni kézi csempevágót greslapok vágására. Természetesen lehet vágni greslapot kézi csempevágóval, viszont a legkisebb csempevágó tárcsa valószínűleg nem lenne elegendő hozzá, főleg akkor, ha durva vagy domború a felülete. Éppen ezért is az ilyen helyzetekre a nagyobb méretű csempevágó korongokat ajánljuk!

Ipari csempevágók  

Az ipari csempevágó a profi szakember munkaeszköze. Tedd próbára Te is és tapasztald meg, hogy milyen egyszerű ezekkel a szerszámgépekkel a vágási feladatok elvégzése. Akár csempéről, vagy greslap vágásról legyen szó, az ipari csempevágók közül biztosan megtalálod a kiválasztott csempéjéhez legmegfelelőbb Ztrust csempevágót.

Milyen csempevágókat vásárolhatsz a Zákány Szerszámháznál?

Figyelembe véve a piaci igényeket, igyekeztünk a legszélesebb csempevágó kínálatot összeállítani. Nálunk megtalálhatóak a kisebb 4-500 mm-es vágás hosszal rendelkező kézi csempevágók is, ugyanakkor a nagyobb akár 1550 mm-es ipari csempevágók is!

Azokkal a gyártókkal állunk kapcsolatban, akik már bizonyították, hogy ebben a kategóriában igencsak minőségi termékeket készítettek, név szerint:

 •     Bautool csempevágók

 •     Bosch csempevágók

 •     DeWalt csempevágók

 •     Güde csempevágók

 •     Montolit csempevágók

 •     Ztrust csempevágók

Milyen minőségi csempevágóra van szükségünk?

Természetesen a csempevágó ára fontos szempont, de nem csak ettől függ, hogy melyik a legjobb csempevágó az adott munkálathoz. Nem mindenkinek van szüksége ipari csempevágóra, így a kisebb és olcsóbb csempevágó modellek is tökéletesen elláthatnak egy kisebb fürdőszobai vagy akár konyhai burkolási feladatot. Ha csak eseti jelleggel, kisebb munkákhoz keresünk csempevágót, akkor már a 600 mm-es kivitel is szóba jöhet, ha pedig nagyobb járólapokat is szeretnénk vágni, akkor 1000 vagy 1200 mm-es csempevágóra les szükségünk.

Milyen csempevágókat vásárolhatsz nálunk?

Csak is a komoly minőséget figyelembe véve, a legjobb gyártók által készített kézi csempevágókat forgalmazzuk. Ilyeneket lehetnek a Bautool, Bosch, Montolit és a Ztrust csempevágók! Ezek a termékek egytől-egyig magas minőséget képviselő, időtálló eszközök! 

A kézi csempevágó előnyei:

Bár sokan azt gondolják, hogy ez a csempe vágási technika eléggé elavult, aki használt már ilyen eszközt az tudja, hogy használata igenis sok előnyt tartogat. Kiemeltünk a legfontosabbakat:

 • elektromosságtól függetlenül használhatjuk
 • akár 20 mm vastag csempéket is vághatunk vele
 • nem igényel különleges tárolási feltételeket vagy különleges helyiségeket
 • minden időjárási körülményre alkalmazható, ha nedves vagy száraz, hideg vagy meleg
 • kicsi a mérete, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen asztalra vagy a padlóra helyezzük
 • kis súlya miatt könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra

Ztrust csempevágó – a legjobb csempevágó

Akár állandó használatra, akár csak otthoni feladatokhoz vásárolunk kézi csempevágót érdemes az olcsó, ismeretlen gyártók termékei helyett a bevált gyártók csempevágóit vásárolni. Hosszú távon   gondolkodva nem biztos, hogy az olcsóbb géphez fogunk tudni utólagosan alkatrészt vásárolni. Lehetséges, hogy csak hosszú keresgélés után találunk valami külföldi oldalon és az sem biztos, hogy jó lesz.

Ezzel ellentétben az elismert gyártók már rendelkeznek megbízható szerviz és alkatrész háttérrel, így az esetleges meghibásodás okozta alkatrészcsere gyorsan lebonyolítható.

Nem akarunk senkit befolyásolni, de ha kézi csempevágót szeretnél vásárolni keresd a Ztrust csempevágókat! Már hosszú évek óta bizonyítják, hogy igenis ők ebben a legjobbak. Minőségi anyagokból, robosztus, strapabíró eszközöket gyártanak, mindezt megfizethet áron értékesítve!

Járólap vágó

A járólapvágó (vagy csempevágó) egy olyan szerszám, amelyet a járólapok, csempék vagy egyéb kerámia burkolóanyagok vágására használnak. Ez egy speciális vágóeszköz, amely lehetővé teszi a pontos és tiszta vágást a burkolóanyagokban.

A járólapvágók lehetnek manuális vagy elektromos meghajtásúak, attól függően, hogy a munka könnyedségét és hatékonyságát kívánjuk-e növelni. Elektromos meghajtású járólapvágók általában nagyobb méretű vagy vastagabb anyagok vágásához használatosak, míg a manuális változatok kisebb projektekhez vagy kevésbé vastag anyagokhoz ideálisak.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés