Pneumatikus szerszámok, levegős szerszámok

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  12 390 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Pneumatikus szerszámok, levegős szerszámok

 

A pneumatikus szerszámok, más néven levegős szerszámok, olyan eszközök, amelyek az áramló komprimált levegőt használják a munkavégzéshez. Ezek a szerszámok széles körben használatosak az ipari környezetben és számos egyéb alkalmazásban. A pneumatikus szerszámok számos előnyt kínálnak, beleértve a nagy teljesítményt, megbízhatóságot és tartósságot. Itt van néhány példa a pneumatikus szerszámokra:

 1. Pneumatikus fúrók: A pneumatikus fúrók használatával könnyedén és hatékonyan fúrhat lyukakat különböző anyagokba. Ezek a fúrók általában erőteljesek és nagy sebességűek, és ideálisak a nehéz anyagok, például acél vagy beton fúrásához.
 2. Pneumatikus csavarbehajtók: Ezek a szerszámok segítenek a gyors és hatékony csavarozásban. A pneumatikus csavarbehajtók nagy nyomatékot kínálnak, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors csavarozást akár nagy mennyiségű csavar esetén is.
 3. Pneumatikus csiszolók: A pneumatikus csiszolók különféle csiszolási és polírozási feladatokhoz használhatók. Ezek a szerszámok lehetnek kis méretű csiszolók, amelyeket kézben tartanak, vagy nagyobb méretű, asztali csiszolók, amelyekhez tartókonzolra van szükség.
 4. Pneumatikus vágók: A pneumatikus vágók segítségével gyorsan és hatékonyan vághat különböző anyagokat, például fémeket vagy műanyagokat. Ezek a szerszámok általában erősek és precízek, és ideálisak olyan feladatokhoz, ahol a pontos vágás és a magas sebesség szükséges.
 5. Pneumatikus kalapácsok: A pneumatikus kalapácsok segítenek a súlyos ütések és ütések kivitelezésében. Ezek a szerszámok hasznosak például rozsdás anyagok eltávolításához vagy nehéz felületek kiegyenlítéséhez.

Ezenkívül léteznek még pneumatikus csiszolók, fúvókák, festékszórók és más pneumatikus szerszámok, amelyek különböző feladatokhoz használhatók. A pneumatikus szerszámok megbízhatóak, tartósak és általában könnyűek, ami megkönnyíti a hosszabb ideig tartó használatot. Azonban fontos megfelelően karbantartani és tisztítani őket a hosszabb élettartam érdekében. A pneumatikus szerszámok használata előtt mindig ellenőrizze a működési és biztonsági előírásokat, és viseljen megfelelő védőfelszerelést.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés