Munkalámpák

  • -2 000 Ft kupon

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  26 670 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  28 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Miért is elengedhetetlen a munkalámpa?

Munkavégzésünk során találkozhatunk olyan problémával, hogy az álltalunk eltervezett munka tovább tart és időközben megváltoznak a látásviszonyok, besötétedik. Vagy például, egy pincében dolgozunk, ahol a látási viszonyok alapból korlátozottak. Ekkor lehet nagy segítésünkre egy munkalámpa! 

Miben különbözik egy sima elemlámpától egy munkalámpa? 

Elsősorban maga a felhasználás. Míg egy sima elemlámpát néha otthon elvesz az ember amikor keres valamit, addig a munkalámpák folyamatos, napi szintű igénybevételnek vannak kitéve.  

Működési elv: A munkalámpák akkumulátorról vagy hálózatról üzemelnek, a hosszabb felhasználás érdekében. 

Szerkezeti felépítés: A munkalámpákat a gyártók a legnagyobb odafigyeléssel, csakis minőségi alapanyagokból készítik el. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy bírják a folyamatos használatot akár extrém körülmények között is. 

Izzókészletük: a munkalámpák legtöbbször nagy fény kibocsájtó, LED világítással szereltek.

Munkalámpa típusok felhasználás szerint: 

Szerelőlámpák

Felhasználási területéből adódóan egy szerelőlámpának rendkívül tartósnak, ütésállónak kell lennie. Szerkezeti felépítésüknek köszönhetően könnyen mozgathatóak, vagy akár fixen rögzíthetőek is. Tökéletes választás azoknak a szerelőknek is, akik sűrűn változtatják a helyüket. 

Zseblámpák

A zseblámpa fő erénye a kis méret. Könnyen tárolható, gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük a zsebünkben. Méretéből adódóan a nehezen megközelíthető, szűk helyeken is jól használható. A legtöbb változat már a korszerű LED izzóval készül, ezzel is növelve a kibocsájtott fény erősségét. 

Fejlámpák

A fejlámpa fejre, sisakra erősítve világítja meg az álltalunk nézett pontot, területet, ezáltal mindkét kezünkkel szabadon tudunk dolgozni. 

Akkus lámpák

Az akkus lámpa kompakt és könnyen kezelhető, sokoldalúan alkalmazható. Akkumulátoros felépítésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. A gyártói szabadalom lehetővé teszi, hogy ugyanazzal az akkumulátorral az adott gyártó más termékeit is tudjuk használni. A technológia fejlődésnek köszönhetően már itt is az új LED izzókkal találkozhatunk. 

Reflektorok

A reflektorok nagy teljesítményű LED izzóknak köszönhetően nagy munkaterületek megvilágítására szolgálnak. Erénye a hordozhatóságban rejlik, így az sem okozhat gondot, ha egy másik helyszínen kell használnunk. A reflektorok hálózatról vagy akkumulátorról működnek. 

Géplámpák

A géplámpák szerszámgépek és berendezések optimális, nappali fénynek megfelelő megvilágításáról gondoskodnak.  

Állványos térmegvilágító lámpák 

Nagy fényerejének köszönhetően az állványos térmegvilágító lámpák kiválóan alkalmasak terek, parkok, ipari területek, építkezési területek megvilágítása. 

Munkalámpa kiválasztáskor szempontjai:

 • Milyen munkavégzéshez fogom használni 
 • Milyen erős fényre van szükségem 
 • Hol fogom használni 

A Zákány Szerszámház kínálatában garantáltan mindenki megtalálja a számára leginkább optimális munkalámpát az egyszerűbb akkus lámpáktól, hálózati lámpákon, fejlámpánkon át a komolyabb ipari felhasználású térmegvilágító lámpákig. 

Mi az a LED munka lámpa?

A "LED munkalámpa" egy olyan világító eszköz, amely LED (Light Emitting Diode - fénykibocsátó dióda) technológiát használ a fény kibocsátásához. Ezek a lámpák általában hasznosak munkaterületeken, ahol jó minőségű és erős fényre van szükség, például gépjárműjavítás, barkácsolás, szerelés vagy egyéb feladatok során. Néhány jellemzője:

 • Energiahatékonyság: Az LED-ek nagyon energiatakarékosak, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig világítanak, miközben kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók vagy halogén lámpák.
 • Erős fény: Az LED-ek képesek erős, egyenletes fényt kibocsátani, ami ideális munkaterületen való használatra.
 • Hűtőborda: Mivel az LED-ek hőt termelnek, sok LED munkalámpa rendelkezik hűtőbordával vagy ventilátorral a hőelvezetés érdekében.
 • Állíthatóság: Néhány munkalámpa állítható fejjel vagy szárral rendelkezik, hogy könnyen beállítható legyen a megfelelő szögben vagy magasságban.
 • Kompakt méret: Sok LED munkalámpa könnyen hordozható és kompakt méretű, így könnyű szállítani és tárolni.
 • Vízállóság: Bizonyos LED munkalámpák vízállók lehetnek, ami hasznos lehet kültéri munkavégzés során vagy esőben.
 • Tartósság: Az LED-ek hosszú élettartammal rendelkeznek, így a LED munkalámpák hosszú ideig szolgálhatnak anélkül, hogy gyakran cserélni kellene az izzókat.

Amikor LED munkalámpát választasz, fontos szempont lehet az alkalmazás és a munkaterület igényei. Különböző méretek, teljesítmények és funkciók közül választhatsz a megfelelő munkalámpa kiválasztásához.

Ledes munkalámpa

A "ledes munkalámpa" kifejezés egy olyan világító eszközt jelöl, amely LED (Light Emitting Diode - fénykibocsátó dióda) technológiát alkalmaz a fény kibocsátásához. Ezek a lámpák általában olyan helyeken és alkalmakon használatosak, ahol erős, hatékony és tartós megvilágításra van szükség. Lehetnek hordozható munkalámpák, amelyeket munkaterületeken vagy szabadban használnak, valamint rögzített munkalámpák, amelyeket műhelyekben, garázsokban vagy ipari környezetekben használnak.

Led szerelőlámpa

Az "LED szerelőlámpa" egy olyan világító eszköz, amely kifejezetten munkavégzéshez, javításhoz, szereléshez és hasonló tevékenységekhez lett tervezve. Ezek a lámpák általában kiváló minőségű és erős fényt bocsátanak ki, hogy segítsenek a felhasználóknak jobban látni és világítani a munkaterületüket. Az LED technológia széles körben alkalmazott a szerelőlámpákban, mivel kínálja az alábbi előnyöket!

Amikor kiválasztasz egy LED szerelőlámpát, fontos szempontok lehetnek a fényerő, az állíthatóság, a hűtési mechanizmus és a hordozhatóság. Ezek a lámpák különböző méretekben, teljesítményekben és funkciókban érhetők el, így választhatsz az adott feladathoz legjobban illeszkedő modellt. Az is fontos, hogy a kiválasztott szerelőlámpa megfelelően világítson a munkaterületeden, hogy biztonságosan és hatékonyan dolgozhass.

Munkalámpa LED

Munkalámpák LED technológiával rendelkeznek, melyek kiválóan alkalmasak a különböző munkafolyamatokhoz és helyzetekhez. Ezek a lámpák erős és hatékony LED izzókkal rendelkeznek, amelyek nagy fényerejűek és hosszú élettartamúak. A LED munkalámpák széles körű alkalmazhatóságot biztosítanak, ideálisak mind otthoni munkákhoz, mind professzionális felhasználásra, például autószereléshez, építkezéshez, barkácsoláshoz és egyéb ipari tevékenységekhez. Ezen felül rendelkezhetnek különböző beállítási lehetőségekkel, például fényerő-szabályozással és különböző szögben állítható fejjel, hogy a megfelelő megvilágítást nyújtsák a munkaterületen. A LED munkalámpák továbbá energiahatékonyak és kevésbé melegszenek fel, mint a hagyományos izzókkal rendelkező lámpák, így biztonságosabbak és kényelmesebbek a használat során.

Munkalámpa akkus

Az akkus munkalámpák nagyszerű megoldást kínálnak a hordozható és kábelek nélküli megvilágításra. Ezek a lámpák beépített akkumulátorral rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy szükség lenne elektromos csatlakozókra vagy kábelekre. Az akkus munkalámpák ideálisak olyan helyzetekben, ahol nincs könnyű hozzáférés a hálózati áramhoz, például kültéri munkák során, sötét helyeken vagy olyan területeken, ahol a hálózati kábelek korlátozott mozgásteret biztosítanak. Ezek a lámpák rendszerint könnyűek és hordozhatóak, így könnyen szállíthatók és áthelyezhetők a munkaterületen. Az akkus munkalámpák gyakran rendelkeznek különböző fényerő-szintekkel és beállításokkal, hogy alkalmazkodhassanak a különböző munkakörnyezetekhez és igényekhez. A modern technológia fejlődésével az akkus munkalámpák egyre hatékonyabbak és hosszabb üzemidővel rendelkeznek, így kiváló megoldást jelentenek a mobil és hordozható világításra.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés