Építőipari gépek

Lehet szó betonozásról, szintezésről vagy burkolásról a megfelelő eszközök hiányában minden projekt kudarcra van ítélve. Ezért fontos, hogy olyan gépet válasszunk, amely kellően biztosítja a megfelelő munkavégzést. 

Az online áruházunkban fellelhető innovatív építőipari szerszámok lehetővé teszik az építőmunkások számára, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak kisebb vagy nagyobb volumenű munkálatokon egyaránt.

Az építőipari eszközök típusai

A szerszámok felhasználási területe változó, legyen szó lakás- vagy lakóház építésről, útépítésről, víz alatti munkálatokról vagy különböző villamosenergia projektekről. Bármi is az adott feladat, a strapabíró, intenzív használatra kifejlesztett eszközök ma már alapkövetelménynek számítanak.

A különböző építőipari munkálatok különböző típusú eszközök használatát követelik meg. A Kínálatunkban az alábbi eszközök találhatóak meg - a teljesség igénye nélkül. 

Áramfejlesztők

Az áramfejlesztők segítségével az elektromos árammal működő gépeket bárhol és bármikor használatba vehetjük. Kiemelten fontos kültéri építkezéseknél, közműjavítás során, de áramszünet esetén is értékes eszköz.

Betonsimítók

A beton felületének simítására és bedogolgozása elengedhetetlen a megfelelő gép beszerzése. A betonsimító gép, az egyenletes felület kialakítása mellett a beton szilárdságáért is felelős.

Építkezési csörlők

Az anyagok felszállítása nem mindenhol oldható meg daruzással vagy építési felvonóval. Ilyen esetekben építési csörlőket kell alkalmaznunk.

Festékszóró és burkolatjel festőgépek

A beton- vagy fémfelületek színezésére alkalmas gépek nagy nyomással egyenletes, esztétikus felületet biztosítanak. A hagyományos kézi módszereknél pedig jóval gyorsabb, hatékonyabb munkavégzés tapasztalható.

Tégla és csempevágó gépek

A falazási és burkolási munkaművelet meggyorsítására szolgálnak, emellett elengedhetetlen eszközök a minőségi munka elvégzéséhez.

Építőipari gépek ára & garancia

Hivatalos partnerei vagyunk a legismertebb márkáknak, mint a Makita, Bosch, Milwaukee és Dewalt. Termékeink márkától függően 1-3 évig garanciálisak. A megfelelő karbantartás és törődés mellett azonban a garanciális időszak után is sokáig nyugodtak maradhatunk.