Darabológépek

Miért Zákányszerszámház?

A darabológépek különböző anyagok (pl.: fa, tégla, fémek, burkolatok, kőzetek) darabolására, megmunkálására szolgáló gépek. A darabológépek több fajtáját is megkülönböztethetjük. Más és más típusok lehetnek alkalmasak az ipari munkához, mint a ház körüli feladatok ellátásához. Áruházunkban széles a kínálat, hogy biztosan megtaláljuk a leginkább alkalmas szerszámot. 

Darabológép típusok:

Gyémántvágók, kézi vizes csempevágók 

A gyémántvágó beton, kő, falazat és csempe vágására, megmunkálására használható szerszámgép. Mivel tömör anyagok vágásáról beszélünk, amelyek a súrlódási energia miatt nagyobb hőképződéssel járnak, az ipari felhasználású gépeknél a gyártók a vízhűtésről is gondoskodtak. 

Gyorsdarabolók, fémdarabolók, tárcsás darabolók 

A gyorsdarabolók fém csövek, köracélok, zártszelvények gyors és hatékony elvágásához használhatóak! Fontos szempont, hogy mekkora anyagot tud vágni az adott gép, és azt milyen szögben akarja megtenni. Egyes gyorsdarabológépeknél a vágási szög is állítható, ezzel is növelve a felhasználhatóságot. Az acél idomok vágására jellemzően abrazív vágó koronggal felszerelt gyorsdarabolót, még az alu idomok vágására tárcsás darabolót használnak. 

Lemezvágó ollók, lemezlyukasztó gépek 

Bádogosok, lemezekkel, szendvicspanelekkel foglalkozó szakemberek elengedhetetlen eszköze. A lemezvágó ollókkal, lemezlyukasztó gépekkel gyors, hatékony, ugyanakkor rendkívül pontos munkát tudunk végezni. A legújabb lemezvágó ollók, és lyukasztógépek akkumulátoros kivitelben is elérhetőek. 

Multifunkciós gépek, rezgőfűrész, multicsiszoló 

A multifunkciós gépek kis méretüknek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is jól használhatóak. Anyagonként eltérő lapkínálattal találkozhatunk, így a felhasználási terület rendkívül széles.  

Fémipari élmarók, élletörő szerszámok 

A fémipari élmarók szerkezeti acél és színesfém megmunkálásához használható gépek. Az élletörő szerszámokat éles sarkok letöréséhez, vagy varrat gyökök kialakításához használják. 

Kézi gyorsdarabolók 

A kézi gyorsdarabolók gyémánttárcsa használatával alkalmasak a csempe, kő, beton, anyagok vágására. Egyes típusok megfelelő abrazív  vágó korong használatával fém vágására is használhatóak. 

Menetes szár daraboló 

Nevéből adódóan menetes szárak gyors, sorjamentes és pontos esztétikus vágására vannak kifejlesztve. A mentesszár darabolás történhet körfűrész tárcsával és betét pofás nyíró megoldással. 

Kábelvágó, kábelprés 

Kábelek, vezetékek vágására, préselésére szolgáló szerszámgépek. Felhasználása rendkívül sokszínű, hiszen az építőiparban, a villanyszerelésben, víz-gáz-fűtés szerelésben is egyaránt találkozhatunk vele. 

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés