Gipszkarton szerszámok

  • -1 000 Ft kupon

  Szállítható
  4 509 Ft /db
  • -2 000 Ft kupon

  Szállítható
  99 000 Ft /db
  • -1 000 Ft kupon

  Szállítható
  24 900 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Gipszkarton szerszámok

A gipszkarton szereléséhez és munkálataihoz számos speciális szerszám és eszköz létezik. Ezek az eszközök megkönnyítik a gipszkarton felszerelését, vágását, illesztését és rögzítését. Íme néhány példa a gipszkarton szereléséhez használt szerszámokra:

Gipszkartonolló: Ez egy speciális olló, amelyet a gipszkarton vágására és alakítására használnak. A vágóélek finoman fogazottak, hogy könnyen vágható legyen a gipszkartonlap.

Gipszkarton fűrész: Ez a fűrész finom fogazott éllel rendelkezik, ami lehetővé teszi a pontos vágást a gipszkartonban.

Gipszkarton spirálfúró: Egy hosszú és vékony spirálfúró, amelyet a gipszkartonba való lyukfúrásra használnak a szerelések és a csavarok elhelyezéséhez.

Gipszkarton csavarhúzó: Ez a csavarhúzó kifejezetten a gipszkarton csavarok behajtására lett tervezve. Általában lapos vagy Philips fejjel rendelkezik, hogy a csavarokat könnyedén be lehessen hajtani.

Gipszkarton tapasztókés: Ez a speciális kés a gipszkarton tapasz vagy töltőanyag felvitele és elsimítása során használatos. A kés sima és lapos felületet hoz létre.

Gipszkarton sínvágó: Ez az eszköz segít az aluprofilok vagy fém sínvázak vágásában és illesztésében a gipszkarton szerelése során.

Gipszkarton rögzítők: Ezek a speciális fém vagy műanyag rögzítők segítenek a gipszkartonlapok stabil rögzítésében és illesztésében, valamint a szerelési feladatokban.

Ezek csak néhány példa a gipszkarton szereléséhez használt szerszámokra. A pontos szerszámok kiválasztása a konkrét feladattól és a munkafolyamatoktól függ. Fontos, hogy a szerszámokat megfelelően használják, és mindig kövessék a gyártó utasításait és az alkalmazandó biztonsági előírásokat.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés