Szivattyúk

Miért Zákányszerszámház?

A piacon sokféle szivattyú létezik, melyeknek megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Pontatlan választás esetén nem számíthatunk az eszköz hatékony működésére, rosszabb esetben pedig akár katasztrófális következményeket is előidézhetünk. Fontos tisztában lenni az alapvetésekkel, ezáltal olyan rendszer állhat fel, amely minimálisra csökkenti a leállások, csőtörések és a víz szennyeződésének kockázatát.

Szivattyú típusok

A jelenleg piacon lévő szivattyúk többsége a térfogatkiszorítási elven működő és az örvényszivattyúk kategóriájába esik. Ezek mellett azonban találkozhatunk mammut-szivattyúval, sugár-szivattyúval és torlónyomásos-szivattyúval is. 

A térfogatkiszorítási elven működő szivattyúk a tartály térfogatának növelésével vagy csökkentésével szállítják a folyadékot “A”-ból “B”-be. 

Az örvényszivattyú ugyanehhez járókereket használ, amelyek a motor nyomatékát képesek továbbítani, így nagyobb - vagy kisebb - nyomást biztosítva az átáramló folyadéknak.

Hogyan válasszunk szivattyút?

Az alábbi kérdések segíthetnek közelebb kerülni a választáshoz:

  • Mire szeretnénk használni a szivattyút?
  • Milyen a szivattyúzni kívánt folyadék típusa?
  • Mekkora távolságon kell mozgatni a folyadékot?
  • Mekkora mennyiségű folyadékot kell akarunk eljuttatni egyik helyről a másikra adott időkereten belül?

Szivattyúk széles választéka a Zákány Szerszámháznál

Nálunk garantáltan megtalálja az ön számára szükséges eszközt, legyen szó átemelő szivattyúról, centrifugál- vagy kerti szivattyúról. Termékpalettánk széleskörű, így gyakorlatilag minden felmerülő igényre, kérésre választ tudunk adni. 

Az alábbi termékkategóriák közül választhatsz:

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés