Bosch mérőműszer akció!

 

Kezdetét vette a Bosch strapabíró mérőműszer akciónk! Vasárnap éjfélig akciósan szerezheted be a számodra leginkább megfelelő Bosch mérőműszert!

 

Csapj le rá most!

 

Milyen termékek szerepelnek a Bosch mérőműszer akcióban?

 

Forgólézerek

Vonallézerek

Kombilézerek

Lézeres távolságmérők

  • -7% kupon

Elérhető: 4 db
Szállítható
84 840 Ft /db
  • -7% kupon

Elérhető: 2 db
Szállítható
67 090 Ft /db
  • -7% kupon

Elérhető: 1 db
83 690 Ft /db

Hőkamera

  • -7% kupon

Elérhető: 1 db
Szállítható
547 900 Ft /db

Miért éri meg most a Bosch mérőműszer akcióban vásárolni?

Ütésállóság

Az építkezésekre jellemző szélsőséges körülmények nem jelentenek problémát a mérőműszerek számára, mivel azok annyira robusztusak, hogy sértetlenül vészelik át a leeséseket és az egyenetlen utakon való szállítást. Így teljes egészében a munkádra összpontosíthatsz. Ezzel rengeteg idegeskedést, ráadásul időt és pénzt is megtakarítasz.

Víz és por elleni védelem

Mérőműszereink védettek a felfröccsenő vízzel és a porral szemben, tehát bármilyen időjárás esetén használhatók bel- és kültéren egyaránt. Így akár nedves és szennyezett kesztyűben is használhatod szerszámainkat, majd problémamentesen megtisztíthatod azokat. Ezzel időt és javítási költségeket takaríthatsz meg.

Lenyűgöző pontosság

Nemcsak rendkívül robusztusak, de abszolút precízek is. Ezt egyrészt nagy teljesítményű szenzorainkkal biztosítjuk, másrészt az összes mérőműszerünk egy teszten megy keresztül a gyártási folyamat végén, ahol a helyes működést vizsgáljuk. Így robusztus és precíz mérőműszereinkkel készen állsz a lehető legpontosabb munkavégzéshez

Esés teszt

Az esés teszt során a készülékeket különböző magasságokból és különböző helyzetekben leejtjük egy kemény betonfelületre. A legrosszabb esetből kiindulva szerszámainkat célzottan az érzékeny pontjaikra ejtjük – egymás után többször is.

Hőmérséklet ellenőrzése

Mérőműszereinknek extrém körülmények között is helyesen és pontosan kell működniük. A klímakamrában végzett teszteknél az adott készüléket több órára fagypont alatti, illetve nagyon magas hőmérsékleteknek tesszük ki. Ezután elvégezzük a mérőműszer teljes működés-ellenőrzését.

Rezgési ellenőrzése

A rezgések mérőműszerre gyakorolt hatásának vizsgálatához rezgési ellenőrzést végzünk. A készüléket ekkor különböző irányokba fordítva egy lapvibrátorra rögzítjük, és két órán keresztül rezegtetjük. Így biztosítjuk, hogy mérőműszereid a szállítás során is teljes körű védelmet élvezzenek.

Milyen előnyökkel jár pluszban a Bosch mérőműszer akció?

Árgaranciát vállalunk!

Biztosítjuk számodra azt, hogy az akció időtartama alatt nálunk tudod a legolcsóbban megvenni az adott mérőműszereket. Ha valamelyik konkurensünk az Árukereső portálon olcsóbban hirdeti az adott mérműszert, akkor kérlek küldj egy képernyőfotót az ertekesites@zakanyszerszamhaz.hu email címre. Fáradozásaidért cserébe megajándékozunk egy, az árkülönbség kétszeresét tartalmazó kuponnal a következő vásárlásodhoz!

Vevői elégedettségi garancia!

A Bosch mérnökei megalkották az eddig legstrapabíróbb műszereket, amelyek számos olyan tulajdonsággal is felszereltek, amivel még gyorsabban és pontosabban végezheted a rád eső feladatot, legyen az szintezés, távolság mérés, vagy hőkamerás felvétel. Éppen ezért most 120 napos pénz vissza fizetési garanciát biztosítunk. Mit jelent ez pontosan? Ha nem vagy megelégedve a termékkel, akkor jelezd az ügyfélszolgálatnak, és mi a vásárlástól számítva 120 napon belül visszavesszük.

Gyors szállítás!

Az új csarnokba költözés miatt sikerült még gyorsabban szállítani, így igyekszünk a következő munkanapi szállítást biztosítani számodra, hogy Te még gyorsabban tudj dolgozni az új mérőműszereddel.


Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés