Bosch PRO360 - A digitális vezérlőközpont

ÚJ PRO360 AJÁNLATUNK

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Bosch Professional 18V-os pontgyűjtő program ajándékokért!
Promóciós időszak: 2023. szeptember 1 – december 31.
Vásárolj több Bosch Professional 18V-os szerszámot és zsebeld be az ajándékokat!

Bosch PRO360 most még több előnnyel: 3 éves meghosszabbított garancia. Kényelem és további előnyök.

Ha új 18V-os Bosch Professional szerszámokat regisztrálsz a PRO360-ban, minden esetben pontokat kapsz, amelyek értékes Bosch Professional ajándékokra válthatók.

Vásárolj és regisztrálj a PRO360-ban legalább 2 db Bosch Professional 18V-os szerszámot a promóciós időszak alatt, gyűjts pontokat és váltsd azokat Bosch Professional ajándékokra!

 

Hivatalos gyártói tájékoztató és promóciós géplista>>Promóciós időszak: 2023. szeptember 1 – december 31.

MI AZ A PRO360

MI AZ A PRO360?

A PRO360 segítségével kényelmesen és hatékonyan érheted el a Bosch Professional számos szolgáltatását. A regisztráció után folyamatosan élvezheted az összes meglévő és új szolgáltatás előnyeit, többek között a szerszámokra, töltőkre és akkumulátorokra vonatkozó garancia 3 évre történő ingyenes meghosszabbítását. 

Az összes szerszám megtekintése egy helyen, a garanciális adatok tárolása egyszerűen. Ha a mobil alkalmazást használod, akkor termékinformációk mellett a hozzád hasonló szakemberek értékeléseit is elolvashatod.

Bemutatjuk a PRO360 rendszert – az alkalmazásban néhány kattintással megtalálható minden fontos és szükséges információ a Bosch Professional elektromos kéziszerszámokról. A PRO360 segítségével bármikor néhány pillanat alatt megtalálhatod a részletes információkat.

HOL TALÁLOM A PRO360 ALKALMAZÁST?

HOL TALÁLOM A PRO360 ALKALMAZÁST?

Elektromos kéziszerszámaid és mérőműszereid kezelését, valamint az előnyök és szolgáltatások egyszerű használatát több felületen is elérheted.

Ingyenes webes verzió >

Ingyenes letöltés a Google Play Store áruházban*
Ingyenes letöltés az Apple App Store áruházban*

Mi történik a régi felületen lévő adataimmal?

Mi történik a régi felületen lévő adataimmal?

2022 júliusától új eszköz regisztrációja csak a PRO360 portálon lehetséges.

Természetesen a régi portálon megadott szerszám- és garanciaadatok ezt követően is érvényesek maradnak. Azonban javasoljuk, hogy ha korábban regisztráltál szerszámot vagy akkumulátort a régi felületen, igényeld az adatok továbbítását a PRO360 alkalmazásba. Tárold az összes eszközt kényelmesen, egy helyen!

MILYEN FUNKCIÓKAT KÍNÁL A PRO360 ALKALMAZÁS?

MILYEN FUNKCIÓKAT KÍNÁL A PRO360 ALKALMAZÁS?

3 ÉV GARANCIA

A garancia meghosszabbítása 3 évre egyszerűen a PRO360-nal  – közvetlenül a telefonos alkalmazás vagy számítógépen elérhető webes alkalmazás segítségével. Ez a lehetőség ingyenesen elérhető Bosch Professional szerszámokra, valamint akkumulátorokra és töltőkre is.

Egyszerűen add meg az eszköz adatait, vagy szkenneld be annak adattábláját telefonodon a vásárlástól számított 4 héten belül – és kész is a garancia meghosszabbítása.

MILYEN FUNKCIÓKAT KÍNÁL A PRO360 ALKALMAZÁS?

Digitális garancia

Nagyon bosszantó, amikor az ember nem találja a termékgaranciát, vagy az elvész a rengeteg dokumentum között. A PRO360 rendszerben minden eszköz egy helyen található és az eszközlista egyszerűen áttekinthető.

A márkakereskedő regisztrálja a szerszámaidat, és megosztja veled az eszközlistát. Így nem kell többször összesítened a szerszámokat – minden információ egy helyen megtalálható!

Online és meghosszabbítható.

Garancia egyszerűen.

MILYEN FUNKCIÓKAT KÍNÁL A PRO360 ALKALMAZÁS?

Termékinformációk

A mobilalkalmazásban megtalálható a termékkatalógusunk, melyben alap termékinformációk érhetőek el szerszámaidhoz.

Termékinformációk egyszerűen.