Fedezd fel az EXPERT világát

EXPERT TARTOZÉKOK A LEGKEMÉNYEBB ANYAGOKHOZ ÉS A LEGNAGYOBB KIHÍVÁST JELENTŐ MUNKÁKHOZ

Fedezd fel az EXPERT világát – a szerszámgép-tartozékok legmagasabb teljesítményosztályát. A tartozékokat fejlett technológiák és innovatív kialakítás felhasználásával készítettük, hogy a legkeményebb anyagokkal és a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásokkal is magabiztosan és könnyedén megbirkózhass.

Csúcsteljesítmény az innovatív technológiáknak köszönhetően!

A Bosch EXPERT a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségünket tükrözi. Az EXPERT tartozékok fejlett technológiát és innovatív kialakítást alkalmaznak, amelyek még tartósabbá, pontosabbá, hatékonyabbá és gyorsabbá teszik őket, mint a kiváló minőségű, de hagyományos tartozékainkat.

Az EXPERT tartozékok valódi teljesítménybeli előnyt biztosítanak. A csomagoláson és a termék weboldalán található, előnyöket bemutató ikonok és a teljesítményre vonatkozó állítások megkönnyítik, hogy az alkalmazási területedhez szükséges előnyöket és teljesítményszintet válaszd.

ÉPÍTÉSI ÉS KŐMŰVESMUNKÁK

ÉPÍTÉSI ÉS KŐMŰVESMUNKÁK

Ha egy forgalmas építkezésen dolgozol, ritkán van időd a tompa fűrészlapok vagy a törött fúrószárak cseréjére. Erre gondoltunk, amikor az EXPERT tartozékokat terveztük az építési és kőművesmunkákhoz. Így olyan kalapácsfúrószárakkal dolgozhatsz, amelyek elakadás nélkül fúrják át a betonvasat. Vagy olyan vágótárcsákkal, amelyek hatékonyan vágják át a kemény építési anyagokat – tartósan.

TÖBBFÉLE ANYAGGAL VÉGZETT MUNKA

TÖBBFÉLE ANYAGGAL VÉGZETT MUNKA

A felújítási munkálatok során vágni, csiszolni és fúrni kell a kemény anyagokat, amelyek mindegyike megviseli a tartozékokat. Technológiáinknak köszönhetően az építőanyagok széles skálájához tervezett EXPERT tartozékok kivételes teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen anyagot kell a legközelebb vágnod, csiszolnod vagy fúrnod.

BURKOLÁS

BURKOLÁS

A csempéket nehéz lehet vágni és átfúrni. Drágák is lehetnek. Amikor egy fürdőszobát vagy konyhát kell felépítened, meg kell győződnöd arról, hogy nem törik vagy karcolódik meg a csempe. A csempevágáshoz és -fúráshoz használt EXPERT tartozékaink fejlett technológiákat alkalmaznak, amelyek segítségével minden típusú csempével magabiztosan dolgozhatsz.

FÉMMEGMUNKÁLÁS

FÉMMEGMUNKÁLÁS

A hegesztési varratok lecsiszolása és a fémek átvágása nehéz és időigényes lehet. Minden olyan tartozék, amely tartósabb és segít gyorsabban elvégezni a munkát, időt takarít meg és hatékonyabbá teszi a feladatok elvégzését. Fejlett technológiákat, többek között keményfémet és gyémántot használunk az EXPERT tartozékok elkészítéséhez a fémmegmunkálást végzők számára, és hogy segítsünk abban, hogy könnyedén elvégezhesd a feladataidat.

FAMEGMUNKÁLÁS

FAMEGMUNKÁLÁS

Pontatlan vágások kipattogzással. Portól eltömődött csiszolólapok. Hatástalan fúrószárak. A fa vágása, csiszolása és fúrása kihívást jelenthet. Azonban minden más, ha a faipari szakemberek számára tervezett EXPERT tartozékokat használod. Azért készítettük őket, hogy minden fafajtát gyorsabban, pontosabban, precízebben és hatékonyabban tudj vágni, csiszolni és fúrni.