Faaprító gép

Az otthoni zöldhulladék égetés vagy az elszállítás helyett egyre többen vásárolnak ágdaráló gépet a bokrok, cserjék vagy gyümölcsfák ágnyesedékeinek eltüntetésére. Ennek oka lehet a jogszabályi környezet változása, vagy egyszerűen a környezettudatosság is.

A legtöbb bosszúságot tehát  a keletkező nagy mennyiségű gally okozza, ám erre is megoldást kínál egy faaprító gép beszerzése!

Faaprító gépek

Faaprító gép felhasználás szerint:

Otthoni felhasználásra a nagyobb kerttulajdonosoknak aligha elég egy maximum 4-5 cm-es átmérőjű ágakat daráló gép, viszont egy ilyen gép bőven elég lehet, ha csak néhány fa, vagy zömmel bokor van a telkünkön. Az ilyen céllal vásárolt faaprító gép kiválasztásakor az ár vagy a méret szokott dominálni.

Ipari felhasználásban már a teljesítmény kap leginkább hangsúlyt. Itt már nem csak az egyszerűbb 4-5 cm faágak vágására kell gondolni. Ezek a gépek már jellemzően benzines motormeghajtással rendelkeznek, ami miatt a használatuk zajosabb. Erdészetekben, tüzépeken, fatermeléssel és feldolgozással foglalkozók körében azonban elengedhetetlen egy ilyen gép beszerzése.

Elektromos faaprító gépek:

A legtöbb elektromos faaprító átlagban 4-5 cm átmérőjű ágakat darál le, jellemzen 3000 W körüli teljesítménnyel. Viszonylag halk, ami a működést illeti, így az otthoni használatkor sem zavarunk vele másokat.

Benzinmotoros faaprító gépek:

A vastag ágak szétzúzásához, vágásához kifejlesztett ágaprítók. Az erőteljes belső égésű motornak köszönhetően olyan helyeken is használható, ahol nincs áram. Használatuk viszont zajosabb az elektromost társaikhoz képest, valamint ezeket a gépeket zárt terekben, tárolókban nem tudjuk használni.

Ztrust faaprító gép - a jó választás!

Végig nézve az elérhető kínálatot és a korábbi visszajelzéseket mi minden esetben a Ztrust benzinmotoros faaprító gépeket ajánljuk! Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, a legnagyobb odafigyeléssel. Az áruk is megfizethető bárki számára. A vevői visszajelzések abban is igazoltak minket, hogy bitang erős gépekről beszélünk, így a nagyobb, hosszabb igénybevétel sem jelent gondot egy Ztrust faaprítógépnek!

Fadaráló gép

Az álltalunk forgalmazott fadaráló gépek egytől egyig nagy hatékonyságú gépek, strapabíró szerkezettel és stabil működéssel rendelkeznek.

A legtöbb zöldhulladék aprító egyaránt alkalmas levelek, ágak, gallyak, terményszalma és mezőgazdasági takarmány aprítására. Sőt! Van olyan zöldhulladék aprító, amely képes akár 127 mm-es ágak feldolgozására is!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés