panelectrode logo

Panelectrode garancia
Garancia a jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve, a Panweld ER 23 Kft., mint a Panelectrode termékek gyártója és forgalmazója 2 év feltétel nélküli garanciát vállal a MIG/MMA 200 D; MIG/MMA 200 LCD SYN hegesztőgépekre, valamint 1 év feltétel nélküli és + 1 év kiterjesztett garanciát (a kiterjesztett garancia feltétele, hogy a végfelhasználó eljuttatja a hegesztőgépet 1 év elteltével egy generál szervizre, a generál szerviz ingyenes!) az MMA 120 D VRD; MMA 140 Mini; MMA 160 Mini; MMA 200 Pro; MIG/MMA 160 D; MIG/MMA 160 SYN hegesztőgépekre. A 100.000 Ft eladási árat meghaladó hegesztőgépekre tehát automatikusan érvényes a 2 év garancia, a 100.000 Ft eladási ár alatti gépek esetén 1+1 év kiterjesztett garancia időtartama.

Garancia érvényesítéséhez online regisztráció
Nincs


Hibabejelentés online/ telefonon
Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a jótállási jegyen/weboldalunkon www.er23.hu megadott elérhetőségek bármelyikén.
Általános információk a jótállási jegy minta

Mi szükséges a vissza küldéséhez?
A garancia érvényesítéséhez a vételt igazoló számla és a kitöltött jótállási jegy szükséges.

Hogyan tudom eljuttatni a meghibásodott terméket?

A meghibásodott gépekért a Panweld ER 23 Kft. GLS futárt küld a végfelhasználó által megadott címre. Természetesen a 1151 Budapest, Székely Elek út 11. szám alatt üzemelő központukba is el tudják küldeni a meghibásodott gépet.