Husqvarna construction - A tökéletes társ az építőiparban!

Fedezze fel a világ legnagyobb vágógép-termékcsaládját

Fedezze fel a világ legnagyobb vágógép-termékcsaládját

A Husqvarna rendelkezik a piacon a betonvágó gépek legnagyobb termékválasztékával, amelyeknek köszönhetően akár 450 mm-es vágásmélység is elérhető. A betonvágók tervezése terén szerzett több mint 60 éves tapasztalatnak köszönhetően termékeinkben a világ minden táján megbíznak, illetve elismerik azokat.

Mindegy, hogy melyik meghajtást részesíti előnyben – akkumulátor, benzin, hidraulika vagy pneumatika –, itt biztosan megtalálja az adott feladathoz szükséges betonvágót.

Függetlenül attól, hogy építkezésen vagy mentési feladatnál, vagy éppen beltérben vagy kültéren dolgozik, garantáltan létezik olyan Husqvarna betonvágó, amely megfelelő az adott feladat követelményeinek.

Gyémántkorongok a legkeményebb építőanyagok vágásához

Gyémántkorongok a legkeményebb építőanyagok vágásához

A Husqvarna gyémántkorongokkal érezheti az egyenletes teljesítményt és az ezzel járó magabiztosságot.

A világ egyik legszélesebb választékát kínáljuk a prémium minőségű gyémántkorongokból a legtöbb építőipari vágási alkalmazáshoz. A méretek a csempevágókhoz alkalmas 180 mm-es (7'') és a falfűrészekhez és aljzatvágókhoz alkalmas 1500 mm-es (60'') gyémántkorongig terjednek.

A Husqvarna gyémántkorong mindig biztonságos és költséghatékony választás. Mivel kínálatunkban több mint 300 változat található, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő gyémántkorongot. Csak válassza ki az ideális teljesítményfokozatot: Arany, Ezüst vagy Bronz.

Magfúró gépek széles választéka számtalan alkalmazási célra

Magfúró gépek széles választéka számtalan alkalmazási célra

Akár nagy, akár kis méretű nyílásokról, több furatról vagy mélyfúrásról van szó, a Husqvarnától beszerezheti a munka elvégzéséhez szükséges magfúró gépeket és fejeket.

  • Függőleges fúrás, felfelé és lefelé fúrás
  • Vízszintes fúrás
  • Csatornák, csövek és kábelek furatának kialakítása
  • Nagy átmérőjű és mély furatok kialakítása
  • Lyukfúrás
  • Szögben végzett fúrás
  • Fúrás akadályok számára
  • Automatikus fúrás
  • Nedves és száraz környezetben végzett kézi fúrás
  • Vízelvezetés érdekében végzett fúrás
Tömörítők széles választéka mindenféle munkához

Tömörítők széles választéka mindenféle munkához

Fedezze fel az előre haladó és reverzibilis lapvibrátoros tömörítőinket, döngölőbékáinkat és tömörítőhengereinket.

A tömörítőgépek széles választékával mindenféle tömörítési feladatot el tud látni – az agyagtól, iszaptól, homoktól és kavicstól kezdve a kőzúzalék-töltésig és aszfaltig. Minden Husqvarna tömörítő nagy teljesítményű, kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakítású, így egész nap minimális megterheléssel dolgozhat.