Elektromos gyümölcsdarálók

    Cikkszám 101602708
    Rendelésre
    265 000 Ft / db

A termék fő funkciója az olyan gyümölcsök és zöldségek aprítása, mint például: alma, körte, őszibarack, burgonya stb. Az adagolás kézzel történik, és a darabolás képesség gépenként eltérő, jellemzően 500-600 kg / h.

A gyümölcsdarálók még sokak életében ismeretlen termékként vannak jelen. Bár felhasználásuk egyre inkább elterjed. Ezt a kompakt felépítésnek, a könnyű karbantartásnak és a kiváló teljesítmény köszönhetik a gyümölcsdaráló gépek. Használatokkal lehetővé teszik nagyobb mennyiségű gyümölcs gyors és hatékony feldolgozását.

Az elektromos gyümölcsdaráló készülékeket tilos használni kerti zöld hulladék összevágására!

Elektromos gyümölcsdarálók felépítése

A fontosabb alkatrészek, például a kés és a forgótányér minden esetben rozsdamentes acélból készül, ezzel is elősegítve az alkatrészek hosszabb éllettartamát. Erre azért van szükség, mert az olyan savas gyümölcsök mind pl. az alma hosszú távon kárt tehetnek a felületen, ezzel elindítva a rozsdásodási folyamatot! Továbbá egészségügyi szempontból is a rozsdamentes acél az elfogadott.

Elektromos gyümölcsdarálók felhasználási területei

Alapvetően 2 fő kategóriába sorolandóak ezek az elektromos gyümölcsdarálók!
Amíg a kisebb, jellemzen gyengébb gépeket otthoni használatra tervezték, addig a nagyobb gyümölcsdarálók kiválóan alkalmasak gyümölcsöskertekben is, hiszen nagy munkabírással rendelkeznek.

Mi alapján válasszunk elektromos gyümölcsdarálót

Igen, itt jön a nehezebb dolog. Ha már eljutottunk arra a szintre, hogy szükségünk van egy elektromos gyümölcsdarálóra, akkor a kínálat sokaságában könnyen elveszhetünk. Tanulmányozva az egyes gyümölcsdaráló gépek leírásait, a következő szempontokra kell nagyobb hangsúlyt fektetni:

Teljesítmény: Megmutatja a gyümölcsdarálógép motorjának az erősségét. Minél nagyobb egy meghajtómotor teljesítménye, annál erősebb maga a gép!

Hálózati feszültség: Míg a kisebb gépek egyfázisú motorral szereltek, addig a nagyobb elektromos gyümölcsdarálók 3 fázisú motorral szereltek. Erre azért kell fokozottan kitérni, mert nem minden háztartásban áll rendelkezésre a háromfázisú ipari áram.

Befogadási átmérő: Ez az érték azt mutatja meg, hogy milyen méretű gyümölcsöt, vagy adott esetben zöldséget tudunk a gépbe egészben betenni felaprításra.  

Betöltés