Szerszámos láda, szerszámdoboz, szerszámos táska

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  35 290 Ft /db
  • -2 000 Ft kupon

  Szállítható
  2 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A szerszámok tárolására alkalmas eszközök kiválasztása majdnem olyan fontos, mint maguk a szárszámok. Ezek nélkül képtelenség lenne biztonságban és használatra készen tartani őket. 

A szerszámos láda, szerszámdoboz és szerszámos táska mind olyan eszközök, amelyeket szerszámok és egyéb munkaeszközök tárolására és szállítására használnak. Ezek a tárgyak segíthetnek rendszerezni és könnyen hozzáférhetővé tenni a különféle szerszámokat, ami fontos lehet a munkavégzés hatékonysága szempontjából.

Szerszámdoboz, táska, láda típusok anyaga szerint:

Az alumínium szerszámos ládák és tárolók könnyű súlyuknak és viszonylagos tartósságuknak köszönhetik népszerűségüket. További előnyeik közé tartozik, hogy nem korrodálódnak, így megfelelő védelmet nyújtanak a rozsdával és a nedvességgel szemben.

A műanyag szerszámos ládák szintén ellenállnak a korróziónak, súly tekintetében pedig a legkönnyebbek. Az árak tekintetében a költségkímélőbb választások közé tartozik. A műanyag kevésbé tartós, mint a fémek, ugyanakkor ellenáll a hőmérséklet-emelkedésnek. A műanyag másik előnye, hogy könnyen tisztítható.

Az acél a legtartósabb az összes tároló közül, kivételes erőt és hosszú élettartamot biztosítva. Ha hosszú távra és napi használatra vásárolunk, akkor érdemes ezt az anyagot számításba venni. Az alumínium szerszámos ládákhoz képest nehezebbek és masszívabbak, ami lehetővé teszi, hogy masszívabb szerszámokat is tároljunk a dobozban.

A rozsdamentes acélból készült szerszámosládákat jellemzően magasabb áron vásárolhatjuk meg, mint az alumínium vagy az egyszerű acél tárolókat. Ennek oka elsősorban az, hogy súlyban kevesebbet nyomnak, ugyanakkor jobban ellenállnak a korróziónak és a karbantartásuk, tisztításuk is egyszerűbb.

Szerszámdoboz, táska, láda típusok rendeltetése szerint:

Hordozható szerszámos láda- és táska

A legtöbb embernek ez a típus ugrik be, amikor a szerszámok tárolására gondol, amely a könnyű hordozhatóságának is köszönhető. Ezek a dobozok téglalap alakúak, fém vagy műanyag zárral és fogantyúval rendelkeznek. Ideálisak apró, kézi szerszámok tárolására és szállítására. 

Ha naponta többször kell helyszínről helyszínre vándorolni vagy ha csak a ház körüli teendők miatt szeretnénk egy helyen tartani eszközeinket, akkor egy kisebb, hordozható szerszámos láda lesz számunkra a tökéletes választás.

Gurulós tároló

A gurulós szerszámosládák hasonlóan kényelmes megoldást nyújtanak ácsok, szerelők vagy a ház körül barkácsolni vágyók számára. A kerekek lehetővé teszik, hogy a tulajdonosok egyszerűen, erőfeszítés nélkül mozgassák eszközeiket a munkaterületen belül. Emellett, a rekeszek és fiókok gondoskodnak arról, hogy a szerszámokat strukturáltan és rendben tarthassuk. 

Helyhez kötött ládák

Ezek a szerszámosládák a nehezebb és nagyobb méretű szerszámok tárolására szolgálnak, jellemzően nem mozgathatóak. Ilyen típussal leggyakrabban műhelyekben vagy garázsokban találkozhatunk. 

Szerszámos láda

A szerszámos láda általában egy masszív, gyakran műanyag vagy fém konstrukció, amelyben szerszámokat tárolhatunk. Általában különböző méretű rekeszekkel vagy rekeszekkel rendelkezik, hogy kategorizálni lehessen a szerszámokat. Egyes szerszámos ládák kerekekkel is rendelkezhetnek, hogy könnyen mozgathatók legyenek.

Szerszámdoboz

A szerszámdoboz általában kisebb és könnyebb, mint a szerszámos láda. Ezeket könnyedén kézben tarthatjuk vagy hordozhatjuk. A szerszámdobozok általában egy vagy több rekeszt tartalmaznak, és elrendezhetjük bennük a szerszámokat. Általában zárhatók, hogy a szerszámok ne essenek ki.

Szerszámos táska

A szerszámos táska egy olyan hordozható opció, amely hasonlóan a szerszámdobozhoz könnyen hordozható. Ezek általában textil vagy műanyag anyagból készülnek, és több zsebbel vagy rekesszel rendelkeznek a szerszámok elrendezéséhez. Egyes szerszámos táskák vállpánttal is rendelkezhetnek, így könnyedén vállra akaszthatók.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés