Földfúrók, talajfúrók

    • -21 000 Ft kupon

    Elérhető: 1 db
    Szállítható
    188 480 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Földfúrók, talajfúrók

Különböző típusú földfúrók és talajfúrók érhetők el, amelyek különböző alkalmazásokra és földmunkákra szolgálnak.

Kézi földfúrók: Ezek a földfúrók kézi erővel működnek, és általában egy fúróspikkel vannak ellátva. A felhasználó a fogantyúkat fogja és forgatja, hogy a fúróspik mélyebbre hatoljon a talajba. Ezek a fúrók általában kisebb átmérővel rendelkeznek, és alkalmasak kerti vagy kisebb méretű munkákra.

Benzines földfúrók: A benzines földfúrók belső égésű motorral működnek, amely benzinnel vagy keverékben keveredő üzemanyaggal üzemel. Ezek a fúrók erőteljesek és alkalmasak nagyobb átmérőjű lyukak fúrására, például kerítésoszlopok vagy alapozások esetén.

Elektromos földfúrók: Az elektromos földfúrók hálózati áram vagy akkumulátor segítségével működnek. Ezek könnyűek, csendesek és általában kisebb átmérőjű lyukak fúrására használatosak. Az akkumulátoros verziók különösen hordozhatóak és kényelmesek.

Akkus földfúrók: Az akkus földfúrók nagyszerű választások olyan helyzetekben, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos áramhoz, és a benzines fúró túl nehéz lenne vagy nem kívánatos a zajszint miatt. Ezek a gépek általában könnyűek, hordozhatók és kényelmesen használhatók.

Cölöpverő gépek: A cölöpverő gépek olyan eszközök, amelyeket általában a földbe való cölöpök, oszlopok vagy rudak beverésére használnak, például kerítésoszlopok, alapozási cölöpök vagy mezőgazdasági szerkezetekhez szükséges tartószerkezetek esetén.

Fontos megjegyezni, hogy a földfúrók és talajfúrók különböző méretűek, teljesítményűek és alkalmazási területekre specializálódtak. A választás a munka jellegétől, a talajtípustól és az elvárt fúrási eredményektől függ.

Függőleges földfúró

A függőleges földfúrók olyan eszközök, amelyeket általában fúrási feladatokhoz használnak különböző kertészeti és mezőgazdasági tevékenységekhez. Ezek a gépek segítenek lyukakat fúrni a talajba különböző célokra, például növények ültetéséhez, kerítésoszlopok telepítéséhez vagy akár vizsgálatokhoz.

Vízszintes földfúró

A vízszintes földfúrók olyan eszközök, amelyeket általában talajmunkákhoz használnak kertészeti és mezőgazdasági területeken. Ezek a gépek segítenek ásni vagy fúrni a talajban, például utak vagy járdák alatt.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés