Akkus sövényvágók

Miért Zákányszerszámház?

Minden akkus sövénynyíró csendes és szinte rezgésmentes. A vezeték nélküli sövényvágók használata kényelmesebb, mint a vezetékes társaiké, hiszen nem kell aggódnod, hogy túlságosan messze vagy a hálózati aljzattól, vagy hogy elvágod a tápkábelt. A kábelek kibogozása egy akkus sövényvágóval a múlté!

Az elektromos géphez hasonlóan az akkus sövénynyíró is azonnal elindul, még akkor is, ha egy ideig nem volt használva.

Ha szigorú zaj- vagy károsanyag-kibocsátási előírásokkal rendelkező területen fogod használni, akkor az akkus sövényvágó a jó választás!

A régebbi akkus sövényvágó modellek általában 12V vagy 18V-os akkumulátorral rendelkeznek. A 36V-os vagy 40V-os akkumulátorokkal rendelkező, mondhatni erősebb vezeték nélküli sövényvágók már-már versenybe szállnak a benzines sövényvágókkal, ami a teljesítményt illeti.

Akkus sövényvágó előnyei

  • Vezeték nélküli mobilitás a szabad mozgásért a kertben
  • Egyes márkáknál ugyanazzal az akkumulátorral tudunk használni szerszámgépeket és akkus kerti szerszámokat is. pl.: akkus fúró, akkus sarokcsiszoló stb.
  • Használatuk környezetkímélő, nincs káros anyag kibocsájtás
  • Könnyű karbantartás

Akkus sövényvágó használata

A sövények és bokrok szép megmunkálása ma már nem jelent komolyabb nehézséget. Az ollókkal való kézi vágás már a múlté. A megfelelő akkus sövényvágóval minden vágási munka gyorsan, egyszerűen és biztonságosan elvégezhető.

Sövényvágó akkus

Egy akkus sövényvágó vezeték nélküli mobilitást és szabad mozgást biztosít a kertben.
Egyes márkáknál ugyanazzal az akkumulátorral tudunk használni szerszámgépeket és akkus kerti szerszámokat is. pl.: akkus fúró, akkus sarokcsiszoló stb. Természetesen a megfelelő feszültségű akkumulátorral (12V, 18V, 36 V). Továbbá használatuk környezetkímélő, nincs káros anyag kibocsájtás és könnyű karban tartani őket.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés