Kőroppantók

  • -15 000 Ft kupon

  Szállítható
  199 900 Ft /db
  • -23 000 Ft kupon

  Szállítható
  179 900 Ft /db
  • -25 000 Ft kupon

  Rendelésre
  190 500 Ft /db
  • -23 000 Ft kupon

  Rendelésre
  189 900 Ft /db
  • -11 000 Ft kupon

  Rendelésre
  173 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A kézi működtetésű kőroppantó általában egy speciális eszköz, amely könnyebb vágást és törést tesz lehetővé a kő- vagy betontermékek esetén.

Ezek a kézi kőroppantók általában fogantyúval rendelkező eszközök, amelyekben egy vágóél vagy törőlap található. Az eszközt a kívánt vágás vagy törés helyére kell helyezni, majd erőteljesen nyomást kell kifejteni a kőroppantóval a kívánt eredmény eléréséhez.

A kőroppantók lehetnek kifejezetten kis méretű térkövekhez vagy csempékhez tervezve, és azok vágásához vagy töréséhez kínálnak könnyű és precíz megoldást. Néhány kőroppantó esetében állíthatóvá vagy cserélhetővé tehető az éles vágóél vagy törőlap, hogy különböző vastagságú vagy típusú anyagokhoz is alkalmazható legyen.

Fontos megjegyezni, hogy a pontos kőroppantó típusa és használata függ a konkrét alkalmazástól és az adott kő- vagy betontermékektől. Mindig fontos betartani a gyártó utasításait és a biztonsági előírásokat a helyes használat érdekében, és a szükséges védőfelszerelést viselni a munka során.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés