Kőzetgyapot vágó, szigetelés anyagvágó

Miért Zákányszerszámház?

Kőzetgyapot vágó gép

A kőzetgyapot ismételten népszerű és hatékony hőszigetelés, amelyet belső és külső munkákhoz használnak lakó- és kereskedelmi épületek elrendezésében. Az anyag jellemzője az egyedi térszerkezet, amely biztosítja a nagy teljesítményt. A szálak sorrendjének megsértése a termék hővezetési tényezőjének növekedéséhez vezet, ami egy speciális technológia kiválasztását igényli a lemezek vágásához.

A kőzetgyapot vágó gép egy célszerszám, amely kifejezetten a táblásított ásványgyapot lemezek szakszerű és gyors vágásához lett kifejlesztve. Méretéből és formájából adódóan egy kőzetgyapot vágó kés tökéletes vágást biztosít a szabványos méretű lemezeken.

Szigetelésanyagvágó

A szigetelésanyag vágó segítségével könnyedén és gyorsan vághatunk méretre ásványgyapot, üveggyapotot. A penge hullámos élével könnyű és puha anyagokat (pl. ásványgyapot), a fűrészes élével pedig tömör és nehéz anyagokat vághatunk (pl. hungarocell). A vezetősíneknek köszönhetően precíz párhuzamos és szögben történő vágásokra lett kitalálva a szigetelésanyagvágó!

Ztrust szigetelésanyag vágó előnyei

A Ztrust szigetelésanyagvágó különösen rugalmasan használható: szabadkezes vagy vezetett vágás – a vezetősínnek és a szögütközőnek köszönhetően a megismételt vágások hajszálpontosan és azonos szögben végezhetők el. Ennek köszönhetően a gyors és precíz munka garantált!

A tökéletesen összehangolt vázszerkezet stabil rögzítést, gyors, tiszta és precíz vágást tesz lehetővé rugalmas ásványi és természetes szigetelőanyagok esetén is!

Kőzetgyapot vágó kés

Mi is az a kőzetgyapot vágó kés? Mire való? Jogos a kérdés. A kőzetgyapot szerkezete lényegesen eltér a polisztiroltól (hungarocell, nikecel, ki hogy hívja). Éppen emiatt a vágásához is más szerszámra van szükség.   

Szerencsére arra is van megoldás, ha valaki ásványi anyaggal szeretne szigetelni. Sőt vannak olyan esetek, például a tetőszigetelés, ahol kimondottan ezzel az anyaggal kel dolgozni.  Erre az esetre fejlesztették ki a kőzetgyapot vágó kést.  

Ztrust szigetelőanyag vágó kés

A Ztrust szigetelőanyag vágó kés üveggyapot és más szigetelőanyagok precíz vágására használható kéziszerszám. Felhasználása rendkívül sokszínű, hiszen 2 élű, rozsdamentes pengével rendelkezik: A penge hullámos élével könnyű és puha anyagokat (pl. ásványgyapot), a fűrészes élével pedig tömör és nehéz anyagokat vághatunk (pl. hungarocell). 

Kőzetgyapot vágó kés előnyei: 

  • Mobilitás, például egy padlás burkolásnál a helyszínen tudjuk méretre vágni a kőzetgyapotot 
  • Könnyű szállítás: kis helyen is elfér

Szigetelésanyag vágó használata 

Pontosabb vágás gyorsabban. Főleg a szögeket illetően. Pontos illesztések, aminek köszönhetően a munka gyors és hatékony. A mérőlécnek köszönhetően gyors sorozatvágás. Hátránya a nagy helyigény, így fix helyen használható csak a szigetelésanyagvágó gép.  

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés