Kőzetgyapot vágó, szigetelés anyagvágó

  Cikkszám 105000217
  Szállítható
  4 590 Ft / db
  Cikkszám 105000218
  Szállítható
  167 990 Ft / db
  Cikkszám 105000216
  Átvehető
  Szállítható
  2 990 Ft / db

Kőzetgyapot vágó gép

A kőzetgyapot ismételten népszerű és hatékony hőszigetelés, amelyet belső és külső munkákhoz használnak lakó- és kereskedelmi épületek elrendezésében. Az anyag jellemzője az egyedi térszerkezet, amely biztosítja a nagy teljesítményt. A szálak sorrendjének megsértése a termék hővezetési tényezőjének növekedéséhez vezet, ami egy speciális technológia kiválasztását igényli a lemezek vágásához.

A kőzetgyapot vágó gép egy célszerszám, amely kifejezetten a táblásított ásványgyapot lemezek szakszerű és gyors vágásához lett kifejlesztve. Méretéből és formájából adódóan egy kőzetgyapot vágó kés tökéletes vágást biztosít a szabványos méretű lemezeken.

Szigetelésanyagvágó

A szigetelésanyag vágó segítségével könnyedén és gyorsan vághatunk méretre ásványgyapot, üveggyapotot. A penge hullámos élével könnyű és puha anyagokat (pl. ásványgyapot), a fűrészes élével pedig tömör és nehéz anyagokat vághatunk (pl. hungarocell). A vezetősíneknek köszönhetően precíz párhuzamos és szögben történő vágásokra lett kitalálva a szigetelésanyagvágó!

Ztrust szigetelésanyag vágó előnyei

A Ztrust szigetelésanyagvágó különösen rugalmasan használható: szabadkezes vagy vezetett vágás – a vezetősínnek és a szögütközőnek köszönhetően a megismételt vágások hajszálpontosan és azonos szögben végezhetők el. Ennek köszönhetően a gyors és precíz munka garantált!

A tökéletesen összehangolt vázszerkezet stabil rögzítést, gyors, tiszta és precíz vágást tesz lehetővé rugalmas ásványi és természetes szigetelőanyagok esetén is!

Betöltés
Betöltés
Betöltés