Jelölő filcek

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  2 340 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A "jelölő filc" olyan eszköz, amelyet gyakran írásra, jelölésre vagy színkódolásra használnak különböző felületeken. Ez egy filctoll vagy filcsegédanyag, amelynek az egyik vége hegyes, hogy pontos vonalakat és jeleket hozzon létre. A jelölő filc lehetővé teszi a tartós és könnyen látható jelölések készítését különböző projektek során.

Jelölő filc használata

A jelölő filcek széles választékban érhetők el, és különböző méretű, vastagságú és színű hegyekkel rendelkezhetnek. A jelölő filc fontos eszköz lehet az irodai munkától kezdve az építési projektekig sokféle alkalmazásban:

 • Irodai használat: A jelölő filcek gyakran használatosak irodai környezetben a papír, karton vagy egyéb írható felületek jelölésére, jegyzetelésre vagy kódolásra.
 • Művészet és tervezés: Művészek és tervezők is használhatják őket vázlatok, rajzok, festmények és egyéb alkotások készítéséhez.
 • Építés és szerelés: Az építőiparban a jelölő filc segíthet az építési elemek, alkatrészek vagy felületek megjelölésében a pontos szereléshez vagy felszereléshez.
 • Jelölés és azonosítás: A jelölő filcek hasznosak lehetnek a tárgyak azonosítására, címkézésére vagy kódolására raktárakban, műhelyekben vagy gyártócsarnokokban.
 • DIY projektek: Az otthoni barkácsolók is használhatják jelölő filceket, hogy a saját projektek során pontosan megjelöljék vagy kódolják a felületeket vagy elemeket.

Milwaukee jelölő filc

A "Milwaukee jelölő filc" egy specifikus termékre utalhat, amelyet a Milwaukee Tools vállalat kínál. A Milwaukee Tools egy ismert márka a szerszámok és építőipari eszközök területén, és széles választékban kínál magas minőségű termékeket a műszaki szakemberek, építők és barkácsolók számára.

A Milwaukee jelölő filc valószínűleg egy olyan filctoll vagy jelölő eszköz, amelyet a Milwaukee Tools fejlesztett ki a könnyű és pontos jelölés, írás vagy színkódolás céljából. Ezek a filcek általában tartósak és ellenállóak a különböző hatásokkal szemben, például a vízzel vagy kopással szemben.

Tartós hegyű jelölőfilc

A "tartós hegyű jelölőfilc" egy olyan filctoll vagy jelölő eszköz, amelyet általában hosszú élettartamú és ellenálló hegyének köszönhetően használnak. Ezek a filcek a tartósabb és nehezebben kopó hegy révén jobban ellenállnak a használat során jelentkező súrlódásnak és nyomásnak. Ennek eredményeként a jelölések hosszabb ideig maradnak láthatóak és olvashatóak.

A tartós hegyű jelölőfilcek gyakran tartalmazhatnak olyan tintát vagy festéket, amely vízálló, kopásálló és gyorsan szárad. Ennek eredményeként a jelölések nem fakulnak ki könnyen és ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, beleértve a nedvességet és az időjárás viszontagságait is.

Ezek az eszközök különböző méretű hegyekkel és vastagságú vonalakkal rendelkezhetnek, így alkalmazhatók írásra, jelölésre vagy színkódolásra a különböző projektek során. A tartós hegyű jelölőfilc hasznos lehet az építési, szerelési, művészeti és egyéb alkalmazásokban, ahol a tartósság és a láthatóság kulcsfontosságú.

Ipari jelölő filc

Az ipari jelölő filc egy olyan speciális jelölőeszköz, amelyet ipari környezetekben használnak. Ezek a filcek általában kiváló minőségűek és tervezésük célja az ipari igényekhez való alkalmazkodás. Az ipari jelölő filcek jellemzői és előnyei közé tartoznak:

 • Tartósság: Az ipari jelölő filcek általában tartósak és ellenállóak a kopásnak, súrlódásnak és egyéb igénybevételnek, amelyek az ipari környezetben előfordulhatnak.
 • Vízállóság: Sok ipari jelölő filc vízálló tintával vagy festékkel rendelkezik, ami lehetővé teszi a jelölések ellenállását a nedvességgel és a nedves környezettel szemben.
 • Nagy láthatóság: Az ipari filcek gyakran élénk és könnyen látható színekben érhetők el, ami segít a jelölések gyors azonosításában és megkülönböztetésében.
 • Könnyű olvashatóság: Az ipari környezetben fontos, hogy a jelölések könnyen olvashatók legyenek, és az ipari jelölő filcek gyakran olyan vastagabb vonalakat hoznak létre, amelyek jól kivehetőek még messziről is.
 • Kemény felületekhez való alkalmazkodás: Az ipari filcek általában alkalmasak kemény és durva felületeken való írásra és jelölésre, mint például fém, műanyag vagy fa.
 • Széles hőmérséklet-tűrés: Az ipari filcek tervezése gyakran magában foglalja a széles hőmérséklet-tűrést, ami lehetővé teszi a használatukat extrém hőmérsékleti körülmények között is.

Az ipari jelölő filc alkalmazása az ipari területeken, raktárakban, gyártóüzemekben és egyéb ipari környezetekben segíti a hatékony és pontos jelöléseket, ami fontos a nyomon követés, azonosítás és kommunikáció szempontjából.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés