Szerszámkészlet

  Elérhető: 1 db
  Szállítható
  5 490 Ft /db
  • Új termék

  Rendelésre
  27 290 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Egy szerszámkészlet általában különböző típusú kéziszerszámokat tartalmaz, amelyeket a különböző munkákhoz és feladatokhoz lehet használni.

Szerszámkészlet felépítése

 • Csavarhúzók: Különböző típusú csavarhúzók, például lapos és keresztcsavarhúzók, amelyek segítségével a különböző csavarokat meghúzhatod vagy kioldhatod.
 • Kulcsok: Különböző méretű és típusú kulcsok, például fogókulcsok, villáskulcsok vagy csőkulcsok, amelyek segítségével anyákat és csavarokat húzhatsz meg vagy lazíthatsz.
 • Fogók: Különböző típusú fogók, például egyenes fogók, harapófogók vagy vízpumpafogók, amelyek segítségével tartani, rögzíteni vagy megfogni tárgyakat vagy anyagokat.
 • Vágószerszámok: Különböző típusú vágószerszámok, például ollók, kések vagy fűrészek, amelyek segítségével anyagokat vagy tárgyakat vágzhatsz.
 • Mérőszerszámok: Különböző típusú mérőszerszámok, például mérőszalag, mérőeszköz vagy szögletes vonalzó, amelyek segítségével méreteket mérhetsz és pontosan beállíthatod a munkadarabokat.
 • Fúrók és bitkészletek: Különböző típusú fúrók és bitkészletek, amelyek segítségével lyukakat fúrhatsz különböző anyagokba, valamint csavarokat vagy csavarfejeket húzhatsz be vagy ki.
 • Egyéb kiegészítők: A szerszámkészletek gyakran tartalmaznak egyéb kiegészítőket is, mint például csavarokat, szögeket, ragasztót, zsírt, tartótartókat stb.

Szerszámkészlet típusok

A szerszámkészletek különböző méretben és összetételben elérhetők, és különböző célokra használhatók, legyen szó otthoni javításokról, barkácsolásról vagy professzionális szakmai feladatokról. A megfelelő szerszámkészlet kiválasztása attól függ, hogy milyen munkákat szeretnél elvégezni és milyen típusú eszközökre van szükséged.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés