Kubota: egy név, amiben megbízhatsz!

Egyre nagyobb az igény az olyan minikotrókra, melyek nemcsak mutatósak, hanem megbízhatóak is. A Kubotánál pedig  minden gépet hosszútávó használatra terveznek! Saját gyártású motorokkal és minőségi alkatrészekkel vannak felszerelve, melyeknek nagyon szigorú minőség-ellenőrzési szabványoknak kell megfelelniük, így minimalizálva a meghibásodás esélyét. A legfontosabb karbantartási pontok is könnyen hozzáférhetőek, így a hosszú élettartam garantált.

Minden Kubota minirakodó magában foglalja az alapfelszereltséget, ami kiváló teljesítményt és megbízhatóságot garantál. Emellett szeretnénk kiemelni, hogy széles választékban elérhetők különböző egyedi változatok is, amelyek segítenek személyre szabni a gépet az egyedi igényeidhez és munkakörülményeidhez.

Az egyedi igényeidnek megfelelő gép kiválasztásához javasoljuk, hogy keresd fel az ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértő kollégáink örömmel segítenek, és egyedi árajánlatot készítenek számodra. Emellett szívesen látunk bármelyik szaküzletünkben is, ahol személyesen is megtekintheted a különböző változatokat, és részletes információkat kaphatsz a rendelkezésre álló lehetőségekről. A Kubota minirakodók rugalmas kialakítása révén biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés