Legjobb szerszámgép árak a Zákányszerszámháznál!

Részesülj kedvező ajánlatokban Te is!

A Zákányszerszámház célja mindig is a legjobb ár-érték arány kialakítása volt mely újra és újra visszalátogató törzsvásárlókat eredményezett. Ezt jól tükrözi több mint 30 éves piaci tapasztalatunk hosszútávú partnereink és kisebb nagyobb sikereink. Ezt követően nagy hangsúlyt fektetünk a széles termékpalettára mely szintén segít, hogy a legjobb árakkal tudjunk dolgozni. Ugyancsak előtérbe helyezzük az elengedhetetlen pontos készlet információt mely bizalmat kelt ügyfeleinkben, továbbá a pontos és gyors kiszállításra figyelünk, melyet folyamatosan fejlesztünk, újítunk.

Fejlődunk minden áron is!

A Zákányszerszámház több fejlesztésen is át esett az elmúlt időszakban, nagyobb hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra. Kifinomult rendszerrel könnyítettük meg a munkatársaink mindennapjait és a rendelések menedzsmentjét, menetét, amely segít kiszűrni azokat a hibákat, amelyek a csomagok késését vagy akár rossz készlet információt eredményezne.

Fontos vagy számunkra!

Hosszú utat tettünk meg, de még mindig hajt minket a fejlődési vágy ezért nagy figyelmet szentelünk a vevői vissza jelzésekre.

Kérünk oszd meg a véleményed a meszaros.laszlo@zakanyszerszamhaz.hu email címen, hogy miben fejlődhetnénk gondolunk itt a weboldalra, ügyfélszolgálatra, esetleg egy olyan ötletre, amely megkönnyítené az ügyfelek vásárlási élményét stb.

Üdvözlettel,

A Zákányszerszámház Kft. csapata