Törmelékcsúszda, sitt csúszda

  Cikkszám 102005550
  Szállítható
  29 090 Ft / db
  Cikkszám 102005549
  Rendelésre
  19 190 Ft / db

Sitt csúszda

Ha valaki építkezik, felújít vagy bont, akkor bizonyára építési törmelék is fog keletkezni a munkálatok során. A törmelék gyors elszállítás legideálisabb módja a sitt csúszda! Nem kell vederben csigával leengedni a keletkező hulladékot.  

Törmelékcsúszda ár

Szükséged van egy szuper törmelékcsúszda, ami tökéletesen alkalmas az építkezési törmelék szállításra? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, nálunk ugyanis megtalálhatod azt, amit keresel! Tisztában vagyunk azzal, hogy a törmelékcsúszda vásárlás nem egy egyszerű feladat, és alaposan át kell gondolni, hogy milyen szempontok szerint hozzuk meg a döntését. Először is nem mindegy, hogy milyen anyagokat, illetve milyen magasságról akarunk egy törmelékcsúszdával szállítani, hiszen ez nagymértékben befolyásolja a méretválasztást. Ha a vásárlást nálunk a Zákány Szerszámháznál bonyolítod le, garantáltan a legkedvezőbb törmelékcsúszda árakat fogod választani!  

Sittledobó használata

Magas épületekben használják, hiszen gyorsan összeszerelhető, felállítható, valamilyen szinten ütésálló is.  Építési törmeléknek számít a cserép, a tégla, az aszfalt, a föld, a csempe, a beton, a vakolat és a járólap is. Szerencsére a sittledobók igen erős műanyagból készülnek, így nem kell attól tartani, hogy eltörnek használat közben!

Törmelékcsúszda rendszer

Mint a legtöbb eszköz vagy gépezet, egy törmelékcsúszda rendszer is több alkotóelemből áll össze. Szerencsére a Zákány szerszámháznál mindent megtudsz venni egyszerre ahhoz, hogy a biztonságos és gyors törmelékelszállítást könnyen meg tudd oldani. Gondolunk itt olyan alapvető elemekre, mint a ledobócső, a szintközi bedobó, vagy akár a tartókonzol!

Sittledobó előnyei, avagy ezért használd Te is!

A sittledobó rögzíthető állványhoz, ablaknyíláshoz, de akár lapos, illetve ferde tetőre is. Széles beöntő garat biztosítja, hogy akár egy talicskából is biztonságosan lehessen üríteni. Közbenső garattal az épület több szintje is kiszolgálható egy időben!

 

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés