Guruló állvány

  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  606 882 Ft /db
  Elérhető: 5 db
  Szállítható
  359 149 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Állvány

 


Egy munkaállvány egy stabil szerkezet, amelyet a munkások használnak a munkaterületen, hogy magasabb helyeken dolgozhassanak. Ezek az állványok lehetővé teszik a biztonságos munkavégzést és a könnyebb hozzáférést olyan területekhez, amelyekre nehéz lenne más módon felmászni vagy elérni. Itt van néhány példa a munkaállványok típusaira:

Állítható magasságú állványok: Ezek az állványok állítható magassággal rendelkeznek, lehetővé téve a munkások számára, hogy beállítsák az állványt a kívánt magasságra. Általában teleszkópos vagy egyéb módon állítható oszlopokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a rugalmas munkavégzést különböző magasságokban.

Görgethető állványok: Ezek az állványok kerekeket tartalmaznak, így könnyen mozgathatók a munkaterületen. A kerekek zárhatóak, hogy rögzítsék az állványt a kívánt helyen.

Gerendázott állványok: Ezek az állványok vastag, erős gerendákból és támasztó elemekből állnak, amelyek stabil alapot biztosítanak a munkavégzéshez. Ezek a típusú állványok általában nagyobb terhekkel és nehézsúlyú projektekkel való munkavégzéshez alkalmasak.

Rugalmas állványok: Ezek az állványok állítható alkatrészekből állnak, amelyek lehetővé teszik az állvány testreszabott formázását a specifikus munkaterület vagy feladat igényei szerint.

A munkaállványok rendkívül fontosak a magasban történő munkavégzés során, mivel biztosítják a munkások biztonságát és hatékonyságát. Fontos az állványok helyes használata és az előírások betartása a biztonságos munkavégzés érdekében. Mindig ellenőrizze és kövesse a gyártó által biztosított használati útmutatókat és biztonsági előírásokat.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés