Array
Karcher Anti-Twist adapter magasnyomású mosóhoz

9 190 Ft / db

Karcher Anti-Twist adapter magasnyomású mosóhoz

 • Cikkszám: 101603432
 • Gyártó: Karcher
Rendelésre

9 190 Ft / db

Az anti-twist rendszerű adapterrel elkerülheti a hurkok kialakulását a magasnyomású tömlőkön, hogy Ön garantáltan csavarmentesen végezhesse a munkáját. Minden olyan magasnyomású tömlővel együtt történő használatra alkalmas, ahol a pisztolyon adapter is található.

Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecskei logisztikai központ

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Leírás
A Kärcher anti-twist rendszerű adapterével Ön sokkal nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet élvezhet, miközben magasnyomású mosóval dolgozik. Távolítsa el a zavaró hurkokat a magasnyomású tömlőkről, amelyekben használat közben elbotolhat, és amelyek még a tárolást is megnehezíthetik. Egyszerűen fordítsa el az adaptert manuálisan, hogy könnyedén elkerülhesse a hurkok kialakulását. Az adapter ezt követően egyszerűen és gyorsan integrálható a magasnyomású tömlőbe, hogy ezzel a tömlő még korszerűbbé váljon. Minden olyan magasnyomású tömlővel együtt történő használatra alkalmas, ahol a pisztolyon. Quick Connect
adapter is található. Garantáltan jól működő forgási funkció a sárgaréznek köszönhetően. Alkalmas a K 4 – K 7 osztályú készülékekhez.

 

Teljes leírás
Betöltés