Array
Karcher G1 tömlőcsatlakozó
2 560 Ft / db

Karcher G1 tömlőcsatlakozó

 • Cikkszám: 101603496
 • Gyártó: Karcher
Szállítható
2 560 Ft / db

A PerfectConnect csatlakozó adapter (axiális / radiális) a Kärcher szivattyúkat G1 belső menettel minden kereskedelemben kapható vízcsatlakozásaival és kiegészítőivel, valamint a régebbi Kärcher kiegészítőkkel.

Részletes leírás és termék tulajdonságok
Készletinformáció
 • Derecskei logisztikai központ

  Szállítható

 • Debrecen szaküzlet

  Rendelésre

 • Hajdúszoboszló szaküzlet

  Rendelésre

 • Derecske szaküzlet

  Rendelésre

Átvételi kalkulációért kattints ide

Pontos kiszállítási idő és ár kalkulációhoz egy kattintásra elérhető a kalkulátorunk.

db
Összehasonlítás

Részletes leírás

Leírás
A csatlakozó adapter segítségével a belső menetes szivattyú gyorsan és biztonságosan csatlakoztatható a belső menetes vízcsatlakozáshoz - akár a szívó, akár a nyomás oldalán. Ideális G1 (33,3 mm) - G1 (33,3 mm) csatlakozó menetekhez. Az adapter egyik oldalán egy standard G1 menet van, tengelyirányú tömítéssel (sorozatszám a terméken [2]); a másik oldalon egy radiális tömítésű G1 menet van (sorozatszám a terméken [1]). A BP kiegészítők radiális PerfectConnect tömítésének elve rendkívül egyszerű szerelést és rendkívül megbízható tömítést tesz lehetővé, amely garantálja a szivattyú problémamentes működését. Ilyen módon más gyártók tartozékai, valamint a régebbi Kärcher kiegészítők (sorozatszám [2]) a radiális tömítés elvén (sorozatszám [1]) is csatlakoztathatók a Kärcher szivattyúkhoz. Ezenkívül a Kärcher által a PerfectConnect sorozatból származó radiális tömítőtartozékok (sorozatszám [1]) csatlakoztathatók minden hagyományos tengelyes tömítésű szivattyúhoz (sorozatszám [2]).

Alkalmazási területek
KARCHER SZIVATTYÚK CSATLAKOZTATÁSA MÁS GYÁRTÓK TARTOZÉKAIHOZ
PERFECT CONNECT SOROZATBÓL A SUGÁRIRÁNYÚ SZIGETELŐ TARTOZÉKOK CSATLAKOZÁSA A HAGYOMÁNYOS TENGELYIRÁNYÚ SZIGETELŐ SZIVATTYÚKHOZ

 

Teljes leírás
Betöltés