Akkus kézi porszívók előnyei:

Akkus kézi porszívók előnyei:

Ezekkel a száraz porszívókkal könnyedén tisztán tarthatod a lakás minden pontját, ugyanakkor a kárpitot vagy a kisebb, nehezen hozzáférhető helyeket is kényelmesen kitakaríthatod. Azoknak is remek választás, akik házi kedvencet tartanak otthon, hiszen lehullott kisállat szőr eltávolítása egy akkus kézi porszívóval gyerekjáték!

Nem kell mindig elővenni a régi nagy vezetélkes porszívót hanem egy pillanat alatt feltakarítjuk amit kell egy akkus kézi porszívóval. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg!

Nem csak otthoni használatra, hanem cégeknek, szervizeknek is remek választás, pl gépházak kitisztítása, gázkazánok kitisztítása stb.

Az akkus kézi porszívó bruttó súlya rendkívül alacsony, így akár az idősebbek is könnyedén tudnak vele takarítani.

Az eltelt évek tapasztalatai igazolják azt, hogy ezek a kis mérető porszívók rendkívül nagy szívóerővel rendelkeznek!

A porszívók egyaránt az ipari, egyaránt az otthoni takarítás elengedhetetlen elemei, mivel eltávolítják a törmeléket és a port.

A technológia fejlődésével a porszívók is hatékonyabbak lettek. Igénytől függően választhatunk vezetékes, vagy vezeték nélküli változatot. De melyik a jobb az akkus és a vezeték nélküli porszívó közül? A porszívótulajdonosok gyakran teszik fel maguknak ezt a kérdést. A technológia fejldésével már egyre inkább az akkumulátoros porszívók irányába billen a mérleg nyelve, ami persze nem meglepő, hiszen ezeknek a gépeknek a használata számos előnyt tartogat. Nem kell például folyamatosan a vezetékkel bajlódni, könnyen tudjuk mozgatni stb.

akkus makita porszivo kocsitisztitas

Mi is az az akkus porszívó?

Az akkus porszívó a vezetékes porszívó teljes ellentetéte. A vezetékes típustól eltérően egy vezeték nélküli porszívóból hiányzik az áramellátó vezeték. Újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet időnként tölteni kell. Az akkumulátorok nagy része azonban lítium, így elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy hosszabb ideig tartson. Az állandó akkumulátorokkal ellentétben a cserélhető elemeket könnyű feltölteni és kicserélni. Egy vezeték nélküli porszívó segít eljutni a szűk helyekre, mert könnyen mozgatható például az egyik helyiségből a másikba.

Vezeték nélküli, így mozgása korlátlan. Könnyű tulajdonsága miatt a legjobb választás a bútorok és a szűk sarkok tisztításához. Ezenkívül takaríthatjuk a teraszt, de akár az autót is.

Ne tévesszen meg a kompakt, kis méret, mivel a motor rendkívül erős.

Előnyök:

  • Viszonylag kis méret, ezért nagyon könnyen hordozható.
  • Könnyű és könnyen mozgatható a rugalmas használat és a manőverezhetőség érdekében.
  • Egy jó akkumulátor, erős motorral elég jól megtisztíthatja a felületet.
  • Gyors beltéri és kültéri tisztítás.

Mi is az a száraz-nedves porszívó?

Léteznek úgynevezett száraz-nedves porszívók, melyekkel vizet és más folyadékokat is felszívhatunk – ugyanakkor a szárazporszívók által végzett munkára is tökéletesen alkalmasak. Folyadék porszívózása esetén a porzsákot természetesen ki kell venni a porszívóból, hogy ne áztassuk el. A nedves porszívóval vizet is lehet felszívatni!

Nedves porszívózás alkalmával mindig figyeljünk arra, hogy minden esetben poliuretán szűrőt használjunk!

dvc665Z kep makita

Háti porszívó előnyei:

A mozikban, a repülőgépen, a buszon, a vonaton vagy a lépcsőn, a nagy szívóteljesítményű háti porszívó a legszűkebb helyen is lehetővé teszi a korlátlan munkavégzést, valamint segíti a nagyfokú tartási kényelmet a vállpántnak és az ágyékmegtámasztásnak köszönhetően.

Gyakran használják a háti porszívókat szerszámgépekkel együtt is! Mivel a hátunkra tudjuk őket venni, használatuk nem zavar más tevékenységekben!

Melyik a legjobb porszívó?

Hogy milyen a legjobb porszívó? Erős, csendes, a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri, kényelmes használni, tartós, és még sorolhatnánk. De mégsem lehet azt mondani, hogy létezik "a legjobb" porszívó, mert mindenki más igényeket állít fel egy porszívó kiválasztásakor. Például más porszívó a legjobb egy kis lakásba, mint egy nagy villába. Más a legjobb annak, aki az álló porszívókhoz szokott, mint annak, aki a hagyományos felépítésű porszívókat kedveli.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés