Metabo ajándék akku promóció!

Az akció időtartama: 2022.12.31 vagy a készlet erejéig!


Vásárolj Metabo  18V akkus gépet, és vigyél haza egy Metabo akkumulátort teljesen ingyen.

Hogyan működik a Metabo ajándék akku promóció?

A végfelhasználó által 2022. október 20. és 2022. december 31. között LiHD Partnereinknél vásárolt minden 18 V-os akkus kéziszerszám* után a Metabo-tól a végfelhasználó ingyenesen 18 V-os Li-Power 2,0 Ah-t vagy 4,0 Ah-t kap, ha regisztrálja a szerszámot.

*kivéve kézi lámpák, PA adapterek, fűthető kabátok

A kampányidőszakon belül a vásárolt akkus kéziszerszámhoz illő akkumulátoregységet küld a Metabo. A regisztrációnak is meg kell történnie legkésőbb a vásárlástól számított 4 héten belül.

A regisztráció során az akciós kód: Akku2022 megadása feltétlenül szükséges, ahhoz, hogy a rendszer az ajándékot ki is ossza.

AKCIÓ KÓD: Akku2022

Regisztráció a metabo.com/serviceportal oldalon vagy a Metabo App-on

FIGYELEM! Csak abban az esetben érvényesíthető az ajándék akkumulátor, ha a rendelés / vásárlás és a számla kiállítása is megtörténik 2022.12.31-ig, illetve a regisztráció is megtörténik, a számlázást követő 4 héten belül!

 

Metabo ajándék akku promóció kiszállítás:

Az ajándék akkumulátort a Metabo Hungária Kft. szerződött futárszolgálaton keresztül a regisztrációban megadott címre kiszállítja.

Arról, hogy melyik termékhez milyen ajándék akkumulátor jár, IDE KATTINTVA olvashatsz!

Az INGYENES akkumulátoregységekről:

Mindkét akkumulátorcsomag a Metabo standard termékcsaládjába tartozik. A Li-Power 2,0 Ah akkumulátorcsomag mindenekelőtt kompakt méretével és könnyűségével nyűgöz le. Tökéletes kisebb akkus elektromos szerszámokhoz. Ha hosszabb üzemidőre van szüksége, a Li-Power 4,0 Ah akkumulátor a megfelelő választás. A további 3 év garanciával** minden akkumulátorcsomagra – a töltési ciklusok korlátozása nélkül – teljesen jól leszel felszerelve.

A Zákány Szerszámház Kft. Metabo Full Service partner


Metabo Full Service

Teljeskörű védelem és biztonság

Ez a Full Service szolgáltatás, mely az összes  javítási költséget lefedi 3 éven keresztül, még a kopásból adódó javításokat is

A Zákány Szerszámház a Metabo kiemelt LiHD partnere! A tőlünk vásárolt Metabo akkus gépekhez, akkukhoz, és töltőkhöz a Full Service szolgáltatás teljesen INGYENES!

Az előnyök

  • Ingyenes a kopás okozta javítás
  • A legnagyobb prioritás a javításnál
  • 3 év garancia az akkukra és töltőkre is
  • Teljes költség tervezhető
  • Mi vállaljuk a szállítási költségeket és kockázatokat
  • Javítási idő általában kevesebb mint 24 óra
Metabó Zákány Full Service

Hogyan működik? Ilyen egyszerűen

A Full Service regisztrációval rendelkező termékeknél minden javítást, legyan az akár kopás okozta, akár a termék hiányosságára visszavezethető okok miatt vált szükségessé, a Full Service ideje alatt (36 hónap) teljesen ingyenesen javítjuk, vagy cseréjük.


1.) Vásárolj bármilyen Metabo akkus gépet, akkut vagy töltőt a Zákány Szerszámháztól.


2.) A terméket a vásárlást követően a Metabo Service oldalán kell regisztrálni a vásárlást követő 4 héten belül. (Ott ki kell választani hogy a Zákány Szerszámház Kft.-től vásároltad a terméket)


3.) Kész! Ez után nincs más dolgod, csak élvezni a Full Service adta előnyöket!


Meghibásodott? Nem állhat meg a munka!

Hozd be bármelyik üzletünkbe vagy jelezd ügyfélszolgálatunk elérhetőségén! Rövid időn belül javítjuk a gépet!A Full Service szolgáltatás részletes feltételeit innen töltheted le

Metabo App letöltés:

>Android

>Iphone