Hegesztési védőfelszerelések

  • -10% kupon

  Szállítható
  2 240 Ft /db
  • -10% kupon

  Szállítható
  1 180 Ft /db
  • -10% kupon

  Szállítható
  2 090 Ft /db
  • -10% kupon

  Szállítható
  4 700 Ft /db
  • -10% kupon

  Szállítható
  4 120 Ft /db
  • -10% kupon

  Rendelésre
  4 320 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A hegesztési védőfelszerelések olyan munkavédelmi eszközök és ruházat, amelyeket a hegesztők használnak a hegesztési munkák során, hogy védelmet nyújtsanak a hőtől, lángoktól, szikráktól, ív- és sugaráramlástól, valamint a veszélyes sugárzásoktól. A hegesztés során különösen fontos a megfelelő védőfelszerelések viselése, mivel a hegesztés során különböző veszélyek jelentkezhetnek.

A hegesztési védőfelszerelések olyan fontos eszközök és ruházatdarabok, amelyeket a hegesztők viselnek a munkavégzés során a biztonságuk és a munkakörnyezet védelme érdekében. Ezek az eszközök segítenek megelőzni az égési sérüléseket, a szikrák vagy forró cseppek által okozott sérüléseket, valamint a légszennyezést és az egyéb veszélyeket.

Hegesztősisak

A hegesztősisak védi a fejet és az arcot a hegesztés során keletkező szikrák, lángok és hő ellen. Ezek a sisakok általában sötétítő lencsével rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hegesztők számára, hogy lássák a hegesztőpöttyöt, de védelmet nyújtanak a vakító ívsugaraktól.

Hegesztőszemüveg

A hegesztőszemüveg speciális szűrőlencsékkel rendelkezik, amelyek csökkentik az ívsugarak és a lángok által kibocsátott vakító fény hatását. Ezeket a szemüvegeket használják olyan hegesztési munkáknál, ahol a hegesztősisak használata nem lehetséges.

Hegesztő kabátok, hegesztő kötények

A hegesztőkabát kifejezetten hegesztési munkákhoz tervezett ruhadarab, amely védelmet nyújt a testnek a hőtől, szikráktól és fröccsenő fémcseppektől. Általában kiegészülhet hőálló béléssel és hosszú ujjakkal.

Hegesztőkesztyűk

A hegesztőkesztyűk tartós és hőálló anyagokból készülnek, és megvédik a kezeket a forró fémektől és a hegesztőpisztoly meleg részeitől.

Hegesztőcipő vagy csizma

A hegesztőcipők vagy csizmák hőálló talppal rendelkeznek, ami megvédi a lábakat a hegesztés során keletkező hőtől és szikráktól.

Légzővédő

Bizonyos hegesztési munkák során légzővédelem is szükséges lehet, különösen, ha a hegesztés során veszélyes gázok vagy füstök keletkezhetnek. Ilyen esetekben légzővédő maszkot vagy légzésvédő berendezéseket kell viselni.

Egyéb hegesztési védőfelszerelések

Az ív- és sugárhegesztés során speciális védőfelszerelések is lehetnek szükségesek, például ívhegesztő védőköpeny vagy sugárvédelem.

Hegesztési védőfelszerelések viselése

A hegesztési védőfelszerelések viselése alapvető fontosságú a hegesztők számára a munkavégzés során. Ezek a felszerelések segítenek megelőzni a sérüléseket és a hosszú távú egészségügyi problémákat a hegesztés során. Az alkalmazott hegesztési eljárásoktól és a munkakörnyezettől függően különböző típusú védőfelszerelések használata lehet szükséges.

Hegesztő ruha

A hegesztőruha olyan speciális védőruházat, amelyet a hegesztők viselnek a hegesztési munkák során. A hegesztőruha célja a test védelme a hegesztés során keletkező hőtől, szikráktól, lángoktól és más veszélyektől.

A hegesztőruhák megvédik a hegesztőket a hegesztés során keletkező veszélyektől, például a forró fémektől, a hegesztőpisztolytól vagy a sugársugaraktól. Ezek a ruházatok fontosak a hegesztők biztonsága és kényelme szempontjából.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés