Munkavédelmi szemüvegek, munkavédelmi napszemüveg

  Elérhető: 2 db
  Szállítható
  15 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A munkavédelmi szemüveg olyan szemüveg vagy lencse, amelyet a munkavédelmi szabályok vagy egészségügyi előírások betartása érdekében viselnek. Ezek a szemüvegek különböző munkakörnyezetekben használhatók, ahol a szem sérülésveszélynek van kitéve, például gépek kezelése, hegesztés, vegyi anyagokkal való munka, fafeldolgozás, építőipar vagy egészségügyi területen.

Munkavédelmi szemüveg típusok

A munkavédelmi szemüvegek rendszerint olyan kialakítással és anyagból készülnek, amelyek védelmet nyújtanak a szemek előtt lévő veszélyek ellen. Ezek a szemüvegek gyakran tartós műanyagból vagy polikarbonátból készülnek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és ütéseket elnyelnek. Emellett a lencsék gyakran polarizáltak vagy sötétítettek lehetnek, hogy védelmet nyújtsanak a napfény vagy a vakság ellen is.

Munkavédelmi védőszemüvegek

Munkavédelmi napszemüvegek

Az ilyen szemüvegek viselése fontos a munkavédelmi előírások betartása és a szemek védelme szempontjából. A megfelelő munkavédelmi szemüveg kiválasztásához a munkavégzés típusától és a veszélyforrásoktól függően konzultáljon a munkaadójával vagy a munkavédelmi szakemberekkel. Az ilyen szemüvegeknek meg kell felelniük a helyi egészségügyi és biztonsági előírásoknak, hogy a munkavállalók biztonsága és egészsége meg legyen védve a munkahelyen.

Munkavédelmi napszemüveg

A munkavédelmi napszemüveg olyan szemüveg, amelyet a munkavédelmi szabályok vagy egészségügyi előírások betartása érdekében viselnek olyan munkakörnyezetekben, ahol a napfény vagy a szemeket veszélyeztető más tényezők miatt szükséges védelem. Ezek a szemüvegek általában olyan munkavégzéshez használják, ahol a napfény káros hatásai miatt, például hegesztés, építőipari munkák, mezőgazdaság vagy vízi sportok közben a szemek védelme fontos.

A munkavédelmi napszemüvegek speciálisan tervezettek és gyártottak ahhoz, hogy védjék a szemeket a káros UV-sugaraktól, a szél és a por ellen, valamint az ütésektől vagy az elszóródott fénytől. Ezek a szemüvegek gyakran tartalmaznak UV-szűrőket, és a lencsék lehetnek sötétítettek vagy polarizáltak is a kényelem és a védelem érdekében.

Az ilyen szemüvegek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a munkavégzés típusát és a szükséges védelmi szintet. Az UV-sugaraknak való kitettség hosszú távon káros hatással lehet a szemekre, és ezért a megfelelő munkavédelmi napszemüveg viselése a szemek védelme érdekében fontos. A munkavédelmi előírásoknak való megfelelés és a munkahelyi biztonság érdekében konzultáljon a munkaadójával vagy a munkavédelmi szakemberekkel a megfelelő munkavédelmi napszemüveg kiválasztása során.

Védőszemüveg

A védőszemüveg olyan szemüveg, amelyet a szemek védelme érdekében viselnek különböző környezetekben és munkavégzés során, ahol a szemek sérülésveszélynek van kitéve. Ezeket a szemüvegeket viselik munkavédelem és szemvédelem céljából. A védőszemüvegek lehetnek egyszerűbb kialakításúek, például a boltokban kapható védőszemüvegek, vagy speciális munkavédelmi szemüvegek, amelyek a munkahelyi biztonsági előírásoknak felelnek meg.

A védőszemüvegek különféle veszélyek ellen nyújtanak védelmet, például az alábbiakra:

 • Ütések: A védőszemüvegek olyan anyagból készülnek, amely ellenáll az ütéseknek, például polikarbonát vagy ütésálló műanyagból.
 • Vegyi anyagok: Speciális vegyi anyagokkal szemben ellenálló védőszemüvegek használhatók, hogy megvédjék a szemet a vegyi anyagok cseppeitől vagy fröccsenéseitől.
 • Por és szennyeződés: A védőszemüvegek szorosan illeszkednek a szem körül, hogy megakadályozzák a por és a szennyeződés bejutását.
 • Sugárzások: Néhány védőszemüveg speciális lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak az UV-sugarak, a lézeres sugárzás vagy a infravörös sugárzás ellen.

A megfelelő védőszemüveg kiválasztása a munkavégzés jellegétől és a szükséges védelem szintjétől függ. A védőszemüvegeknek meg kell felelniük a helyi munkavédelmi előírásoknak, és rendszerint a munkaadók biztosítják a munkavállalók számára a megfelelő védőszemüveget a munkavégzéshez. A védőszemüvegek viselése fontos a munkavégzés során, hogy megvédje a szemet a sérülésektől és a káros hatásoktól.

Ütésálló szemüveg

Az ütésálló szemüveg olyan védőszemüveg, amelyet a szemek védelme érdekében használnak olyan környezetekben és munkavégzések során, ahol az ütések, sérülések vagy más veszélyek miatt szükség van a szemek védelmére. Ezeket a szemüvegeket gyakran használják munkavédelmi célokra, például építőipari, fafeldolgozó, gépipari, hegesztési, sport vagy egyéb veszélyes munkafolyamatok során.

Az ütésálló szemüvegek kialakítása és anyaghasználata az ütésekkel szembeni ellenállásra összpontosít. Ezek a szemüvegek általában olyan anyagból készülnek, amely képes ellenállni az ütéseknek, például polikarbonátból vagy más ütésálló műanyagokból. Emellett a lencsék gyakran megerősített kerettel rendelkeznek, hogy tovább növeljék az ütésállóságot.

Az ütésálló szemüvegek sokféle veszély ellen nyújtanak védelmet, például repülő szilánkok, faforgács, hegesztési szikra, vegyi anyagok fröccsenései, fémperemek vagy más szembejutó tárgyak ellen. Ezek a szemüvegek a munkavédelmi előírásoknak megfelelően kiválasztva és viselve segítenek megelőzni a szemek sérülését és a munkavégzés közbeni baleseteket.

Az ütésálló szemüveg viselése különösen fontos olyan munkakörnyezetekben, ahol az ütésveszély fennáll. Mindig fontos betartani a helyi munkavédelmi előírásokat és a szemvédelemre vonatkozó szabályokat, valamint megfelelően karbantartani és gondoskodni az ilyen típusú szemüvegekről a biztonságos munkavégzés érdekében.

Milwaukee napszemüveg

Ezek a szemüvegek munkavédelmi és szemvédelmi célokat szolgálnak, és olyan környezetekben használják, ahol a napfény, a por, a szél, a vegyi anyagok vagy más veszélyek súlyos veszélyt jelenthetnek a szemekre.

A Milwaukee napszemüvegeknek számos fontos tulajdonságuk lehet, például:

 • UV-sugárzás elleni védelem: Ezek a szemüvegek tartalmazhatnak UV-szűrőket, hogy védelmet nyújtsanak a káros napfény UV-sugarai ellen.
 • Ütésállóság: Az ütésálló lencsékkel rendelkeznek, hogy megvédjék a szemeket az ütésektől és a szilánkoktól. Általában polikarbonát vagy ütésálló műanyagokból készülnek.
 • Por és szennyeződés elleni védelem: Szorosan illeszkednek a szem körül, hogy megakadályozzák a por és a szennyeződés bejutását.
 • Vegyi anyagokkal és fröccsenésekkel szembeni védelem: Speciális vegyi anyagokkal ellenálló lencsékkel rendelkezhetnek, hogy megvédjék a szemet a vegyi anyagokkal való munka során.
 • Kényelmi funkciók: Általában kényelmi funkciókkal rendelkeznek, például állítható orrcsövekkel és párnázott szárcsövekkel, hogy a viselet kényelmesebb legyen.

Munkaszemüveg

A munkaszemüvegek olyan védőszemüvegek, amelyeket a munkahelyi környezetben viselnek a szem védelme érdekében. Ezek a szemüvegek különböző típusú veszélyek ellen nyújtanak védelmet, például szilárd részecskék, vegyi anyagok, UV-sugárzás vagy vízcseppek ellen.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés