Övek, övtáskák, derékövek

  Szállítható
  4 890 Ft /db
  Szállítható
  12 990 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  37 973 Ft /db
  Szállítható
  19 990 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Az övek, övtáskák és derékövek olyan munkavédelmi felszerelések és kiegészítők, amelyek fontosak lehetnek a szakmunkások számára a munkavégzés során. Ezek a termékek különféle célokra szolgálnak, és segíthetnek a munkásoknak a munkakörnyezetükben történő hatékony munkavégzésben és a biztonságos munkavégzésben.

Öv

A munkavédelmi övek általában erős anyagból készülnek, például nylonból vagy műanyagból, és kényelmesen állíthatók a testmérethez. Ezeket az öveket általában munkavédelmi ruházathoz lehet csatolni, például munkanadrághoz vagy overallokhoz, és lehetőséget biztosítanak különböző munkaeszközök vagy tartozékok hordozására.

Övtáska

Az övtáskák olyan tartozékok, amelyeket az övekre lehet felszerelni, és különféle munkaeszközök tárolására használhatók. Ezek gyakran kisebb méretű tárolózsebekből állnak, amelyekben a munkavállalók könnyen hozzáférhetnek a leggyakrabban használt eszközökhöz, például csavarhúzókhoz, fogókhoz vagy más kéziszerszámokhoz.

Deréköv

A munkavédelmi derékövek hozzájárulhatnak a gerinc védelméhez és a megfelelő testtartáshoz nehéz tárgyak emelése vagy szállítása közben. Ezek az ergonomikusan kialakított kiegészítők általában párnázottak és állíthatók, hogy kényelmesen illeszkedjenek a viselő testméretéhez és kényelmi igényeihez.

Munkaövek

Munkaövek általában strapabíró anyagokból készülnek, és a derék körül rögzülnek. Ezek a munkásoknak segíthetnek a szerszámok és felszerelések hordozásában, valamint a súlyok kiegyenlítésében. Munkaövek gyakran használatosak az építőiparban, fafeldolgozásban és más fizikai munkákat végző szakmunkások számára.

Övtáskák

Az övtáskák olyan praktikus táskák, amelyeket a derékövre lehet csatolni. Ezek a táskák segíthetnek a munkásoknak a kisebb szerszámok és munkaeszközök hordozásában, anélkül, hogy mindig vissza kellene menniük a munkahelyükhöz. Az övtáskák gyakran használtak a kőművesek, szerelők és más szakmunkások körében.

Derékövek

A derékövek olyan pántok vagy övek, amelyek a háton és a derekon viselhetők. Ezek a kiegészítők lehetnek hasznosak a háton lévő súlyok vagy terhek kiegyenlítésében, és segíthetnek a hátvédelemben is. Sokszor használják az emelők, építőmunkások és más nehéz munkákat végző szakmunkások között.

Szerszám övtáska

A szerszámövtáska vagy munkaövtáska olyan speciális övtáska, amelyet szakmunkások és kézművesek használnak munkavégzés közben, hogy könnyen hozzáférhessenek és hordozhassák a munkához szükséges szerszámokat és felszereléseket. Ezek a táska rendszerint praktikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a szerszámok hatékony elrendezését és szervezését, így a munkavégzés során könnyen hozzáférhetőek.

Szerszám öv jellemzők

A szerszámövtáskák különféle méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek a különböző munkafolyamatokhoz és szerszámokhoz. Néhány jellemzőjük:

 • Zsebek és rekeszek: A táska belső része számos zsebet és rekeszt tartalmazhat, hogy a különböző típusú szerszámok és kiegészítők jól elrendezve legyenek.
 • Anyagok és strapabíróság: A szerszámövtáskák strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és az ütéseknek. Gyakran használt anyagok közé tartozik a tartós műanyag, erős textilanyagok vagy bőr.
 • Csattok és hevederek: A táska rendszerint csattokkal vagy hevederekkel rögzül az övön, így könnyen hordozható a munka közben.
 • Párnázott öv: A táska hordozását segíti a párnázott öv, ami kényelmes viseletet biztosít.
 • Hordozófogantyúk: Néhány szerszámövtáska rendelkezhet hordozófogantyúkkal is, ami megkönnyíti a kézben való cipelését.

A szerszámövtáska segít a munkásoknak a szerszámok és felszerelések hatékony és rendezett tárolásában, így növeli a munkavégzés hatékonyságát és kényelmét. Ezek a táskák a különféle szakmunkások, például építők, szerelők, elektromosok, faipari munkások és mások között népszerűek

Munkás övtáska

A munkás övtáska olyan praktikus kiegészítő, amit szakmunkások és kézművesek viselnek munkavégzés közben, hogy a legfontosabb szerszámokat és eszközöket könnyen hozzáférhető módon tartsák maguknál. Ezek az övtáskák rendszerint az övükre csatolhatók, így a szerszámok kéznél vannak a munkavégzés során, és a munkások hatékonyabban és kényelmesebben tudnak dolgozni.

Övtáskák és vállpántok használata

Az övtáskák és vállpántok munkavédelmi kiegészítők, amelyek segítik a munkavállalókat a szükséges eszközök és szerszámok kényelmes és biztonságos szállításában a munkahelyen. Néhány közülük:

Szerszámtartó övtáskák: A szerszámtartó övtáskák speciálisan a kéziszerszámok tárolására és szállítására szolgálnak. Ezek általában több rekeszből vagy zsebből állnak, amelyek különböző méretű és alakú szerszámok tárolására alkalmasak. Ezek az övtáskák segíthetnek a munkavállalóknak rendszerezni és könnyen hozzáférni a szükséges eszközökhöz.

Vállpántok, vállhevederek: A vállpántok és vállhevederek lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy a súlyosabb vagy nagyobb eszközöket kényelmesen és biztonságosan szállítsák a vállukon vagy a hátukon. Ezek gyakran párnázottak és állíthatók, hogy megfeleljenek a viselő testméretének és kényelmi igényeinek.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés