Pormaszkok, álarcok, szűrőbetétek

    • -1 000 Ft kupon

    Szállítható
    4 737 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A pormaszkok, álarcok és szűrőbetétek olyan munkavédelmi eszközök, amelyeket a munkavállalók vagy más emberek viselnek, hogy védelmet nyújtsanak a légszennyeződések, por, gázok, pára vagy más veszélyes anyagok belélegzése ellen. Ezek az eszközök különféle környezetekben és szakmákban használhatók, ahol a levegő minősége vagy a légszennyeződések jelentenek kockázatot.

Pormaszkok (porvédő maszkok):

Ezek a maszkok célja a szálló por, pollen, mikroszkopikus részecskék és más levegőben szálló szennyeződések belélegzésének megakadályozása. A pormaszkok lehetnek egyszer használatosek vagy cserélhető szűrőbetétekkel rendelkezők.

Gázálarcok (gázvédő maszkok)

Ezek az álarcok olyan gázok és párák ellen nyújtanak védelmet, amelyek veszélyt jelenthetnek a légzőrendszerre vagy a szervezetre. Ezeket gyakran vegyi anyagokkal dolgozó szakmunkások vagy vészhelyzetekben használják.

Szűrőbetétek

A szűrőbetétek olyan cserélhető komponensek, amelyeket pormaszkokhoz vagy gázálarcokhoz lehet csatlakoztatni. Ezek a betétek különböző típusú veszélyes anyagokat vagy részecskéket szűrnek ki a levegőből, mielőtt a felhasználó belélegezné.

A pormaszkok, álarcok és szűrőbetétek nagyban hozzájárulnak a munkavállalók vagy más emberek légzőrendszerének védelméhez olyan környezetekben, ahol veszélyes légszennyeződések jelen vannak. Fontos azonban megfelelően kiválasztani és használni ezeket az eszközöket, és betartani a munkavédelmi előírásokat és iránymutatásokat a biztonságos munkavégzés érdekében. A munkavállalóknak meg kell érteniük, hogyan használják ezeket az eszközöket, és mikor kell cserélni a szűrőbetéteket vagy az álarcokat a hatékony védelem érdekében.

Munkavédelmi nyakvédő

A munkavédelmi nyakvédő egy olyan védőfelszerelés, amelyet a munkások viselnek a nyak és a felső test védelme érdekében munkavégzés közben. A nyakvédők különféle célokra használhatók, és megvédhetik a munkavállalókat a különböző veszélyektől, például hőtől, szikráktól, cseppfolyós anyagoktól vagy más potenciális veszélyektől.

A megfelelő munkavédelmi nyakvédő kiválasztása a munkakörnyezet és a végzett munka jellegétől függ. Mindig fontos az előírások és szabványok betartása, valamint a munkáltatói utasítások követése a munkavédelmi felszerelések használata során. A munkavédelmi nyakvédők hozzájárulhatnak a munkavállalók biztonságához a munkahelyeken, különösen olyan környezetekben, ahol a nyak és a felső test veszélyeztetett.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés