Sajtóközlemény 

Újabb lépést tett a modern üzleti kihívásoknak való megfelelés területén a Zákány Szerszámház Kft. 

2023. 11. 08. 

A Zákány Szerszámház Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett, GINOP-PLUSZ-1.2.1 kódszámú „Zákány Szerszámház Kft. fejlesztése a modern üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében.” elnevezésű pályázati konstrukcióban 314,30 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a derecskei székhelyű Zákány Szerszámház Kft. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. 

A beruházás során megépült a 2200 m2-en szerszámkereskedés, bemutatóteremmel, valamint modern irodaegységgel és gépkölcsönzési lehetőséggel is bővült a cég portfóliója. Az épület megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyús rendszerrel üzemel a gazdaságos és energiatakarékos fenntartás érdekében. 

A Zákány Szerszámház Kft.  „Zákány Szerszámház Kft. fejlesztése a modern üzleti kihívásoknak való megfelelés érdekében.” című GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01179 kódszámú projektje a debreceni Házgyár utca 11. szám alatti telephely fejlesztését szolgálta.  

A 2022. március 1-jén indult projekt célja egy 2200 m2-es épület létrehozása volt tehát, mely a szerszámkereskedés bővítését és a gépkölcsönzés lehetőségének megteremtését szolgálta. Helyet kapott a kereskedelemhez fűződő magasraktár és az ehhez tartozó eszközpark is megújult: raklapfóliázó géppel, állványrendszerrel, raklapmozgató berendezéssel és a modern raktározáshoz szükséges hardver és szoftver eszközökkel bővült a technológia.  

A megvalósulás helyszínén a térség legnagyobb szerszámkereskedése nyitja meg kapuit 2023 őszén. A már jól ismert top márkák mint, a DeWALT, Milwaukee, Makita, Bosch stb. mellett az ipari és kerti gépek is széles választékban kiállításra kerülnek. 

A beruházással a Zákány Szerszámház Kft. a kapacitásnövelésen túl még magasabb minőségű szolgáltatást, korszerű és hatékony kiszolgálást nyújt jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinek. A fejlesztés eredményeként a cég meglévő üzletágai közül az offline kereskedelem és a webkereskedelem korszerűsödhetett és bővülhetett a hetven százalékos intenzitású európai uniós támogatásnak köszönhetően. 

A projektről bővebb információt a www.zakanyszerszamhaz.hu illetve a www.zakany.com oldalon olvashatnak.  

További információ kérhető:  

Zákány-Buglyó Gréta 

 e-mail: greta@zakanyszerszamhaz.hu