Akkus rádiók, kávéfőzők

  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  74 580 Ft /db
  Elérhető: 3 db
  Szállítható
  51 500 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Igaz a mondás: a munkahelyünk a második otthonunk, hiszen nagyon sok időt töltünk ott. Ennek ellenére nem kell nélkülöznünk a különböző élvezeti cikkeket, mint pl.: a kávé vagy a zenehallgatás!

Ezeket az eszközöket kimondottan munkaterületekre tervezték. Éppen ennek köszönhetően olyan extra tulajdonságokkal rendelkeznek, mint pl. a műanyag élborítás, ami azon kívül, hogy esztétikus megjelenést kölcsönöz, ütésállóságot is biztosít!

Hordozható rádiós, hordozható kávéfőző Rádiós kínálatunkra nagy hangsúlyt fektetünk, mert többféle igényt is szeretnénk kiszolgálni.

Akkus kávéfőzők

Az akkus kávéfőzők praktikus megjelenést, egyszerű használatot biztosítanak! Gyártónkként akár több típusú akkumulátorral is használhatóak. Felhasználása ipari környezetben a leggyakoribb, éppen ezért nagy ütésállóság jellemzi. Használatához nincs szükség áramra! A megfelelő akkumulátorral percek alatt kész a frissen főzött kávé.

Bluetooth hangszórók

A Bluetooth hangszórók csatlakoztatott vezeték nélkül képesek audio jelet fogadni, lejátszani! Vezeték nélküli hordozható elektronikai egységgel szereltek, így akár 30 méter távolságból is képesek a jel vételére.
A legtöbb Bluetooth hangszóró rendelkezik beépített akkumulátorral, aminek köszönhetően több órán keresztül tudja megszólaltatni kedvenc zenéidet a csatlakoztatott eszközről! A gyártók törekedve arra, hogy időtállóak legyenek az általuk forgalmazott termékek mind megfelelő por és víz elleni védelemmel rendelkeznek. Akár saját készülékünkről is tudunk zenét lejátszani vele.

Akkus rádiók

A legtöbb rádió akkumulátorról vagy hálózatról használható! Egyes rádiótípusok rendelkeznek Bluetooth kapcsolattal a vezeték nélküli zene lejátszáshoz, továbbá USB csatlakozással az olyan készülékek töltéséhez, mint a mobiltelefon, tablet.

Munkás rádió

A "munkás rádió" egy olyan típusú rádiót jelent, amelyet általában szakemberek és munkások használnak a munkahelyükön, például építkezéseken, építési területeken, vagy egyéb olyan környezetekben, ahol a hagyományos rádiók ütésállóság és szilárdság iránti igényeinek megfelelően kell működniük. Ezek a rádiók kifejezetten tervezve vannak a nehéz körülmények közötti használatra, és számos speciális funkciót kínálhatnak.

Munkás rádió előnyei:

 • Ütésállóság: Ezek a rádiók általában kialakítottak úgy, hogy ellenálljanak az ütéseknek, rázkódásoknak és esetleges leejtéseknek. Ez fontos lehet olyan környezetekben, ahol az eszköz könnyen sérülhet.
 • Vízállóság: Egyes modellek vízálló kialakítással rendelkeznek, ami védelmet nyújthat az esővel vagy a nedvességgel szemben. Ez különösen hasznos kültéri munkavégzés során.
 • Portabilitás: Mint más hordozható rádiók, a munkás rádiókat is könnyen lehet hordozni. Gyakran tartalmaznak fogantyút vagy övcsipesszel ellátott kialakítást.
 • Nagy hangszórók: Az erős és tiszta hang szintén fontos lehet zajos környezetekben vagy olyan helyeken, ahol a hagyományos rádiók hangszórói nehezen érhetők el.
 • AUX bemenet és USB portok: Ezek a rádiók gyakran rendelkeznek olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik külső eszközök, például MP3-lejátszók vagy okostelefonok csatlakoztatását.
 • Akku üzemű működés: A munkás rádiók rendszerint újratölthető akkumulátorokkal működnek vagy elemeket használnak.
 • Digitális funkciók: Néhány modern munkás rádió digitális hangolási lehetőségeket kínál, valamint LCD kijelzőt, ami megkönnyíti a csatornaváltást.
 • Bluetooth és egyéb kapcsolati lehetőségek: Egyes modellek Bluetooth kapcsolatot kínálnak, így vezeték nélkül lejátszhatod a zenédet a rádióról.

Ipari rádió

Az "ipari rádió" kifejezés általában az olyan rádiókra utal, amelyeket ipari és szakmai környezetekben használnak. Ezek a rádiók rendszerint kialakítva vannak olyan módon, hogy megfeleljenek az ipari területek speciális igényeinek, és biztosítsák a megbízható kommunikációt a dolgozók között.

 • Robuszteség: Az ipari rádiók gyakran erős kivitelűek, hogy ellenálljanak a poros, nedves, zajos vagy más körülményeknek.
 • IP-védelem: Egyes modellek rendelkezhetnek IP-védelemmel, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a por és víz behatolásának.
 • Széles frekvenciaspektrum: Az ipari rádiók általában használhatók egy szélesebb frekvenciaspektrumon, amely lehetővé teszi az alkalmazkodást különböző ipari környezetekhez és alkalmazásokhoz.
 • Erős akkumulátorok: Mivel ezek a rádiók gyakran hosszabb ideig vannak használatban, az erős és hosszantartó akkumulátorok fontosak.
 • Kommunikációs funkciók: Az ipari rádiók gyakran rendelkeznek különböző kommunikációs funkciókkal, mint például csoportbeszélgetések, privát beszélgetések, és néha adatazonosítás vagy GPS.
 • Zajszűrés: A zajszűrési technológiák segíthetnek abban, hogy a rádiók jól teljesítsenek zajos környezetekben.
 • Vezeték nélküli technológiák: Az ipari rádiók lehetnek kompatibilisek vezeték nélküli technológiákkal, például Bluetooth-val vagy Wi-Fi-vel.
 • Kompakt kialakítás: Az ipari rádiók általában könnyen hordozhatók és könnyen beilleszthetők a munkakörnyezetbe.

Műhely rádió

A "műhely rádió" egy olyan készüléket jelent, amelyet műhelyekben vagy műhelyszerű környezetekben használnak. Ezek a rádiók általában olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a műhelyek speciális igényeinek. A műhely rádióknak hasonló jellemzői lehetnek az ipari rádiókhoz, de lehetnek egyedi tulajdonságaik is, amelyek a műhelyek szükségleteit célozzák meg.

Minden igényt kielégítő rádiók a Zákány Szerszámház kínálatában! Te is könnyedén megtalálod a tökéletes rádiót!

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés