Elektromos láncfűrész

Miért Zákányszerszámház?

Elektromos Láncfűrészek otthonra!

Otthoni környezetben ez a leginkább elterjedt láncfűrész típus. Itt is elég széles a szortiment. Vannak kisebb, 30,35 centis láncvezetővel ellátott elektromos láncfűrész típusok, de vannak nagyobb, 45 cm-es láncvezetővel ellátott változatok is. Nagy előnyük, hogy maga a gép nem igazán igényel a tisztításon kívül más karbantartást. Valamint az olajozásra, a láncfeszítésre kell még odafigyelnünk.

Viszonylag olcsók, ugyanakkor számtalan fa fűrészelési feladat elvégezhető velük. Ez vezetett ahhoz, hogy ma már a legtöbb otthoni háztartásban is fellelhetőek az elektromos láncfűrészek.

Elektromos láncfűrészek motorkialakítás szerint

A motor elhelyezésé, valamelyest kihat a teljesítményre. Ma az elérhető elektromos láncfűrész kínálatban 2 féle motorral szerelt változat közül választhatunk!

  • Hosszmotoros elektromos láncfűrész
  • Keresztmotoros elektromos láncfűrész

Ha a leadott teljesítmény alapján akarunk választani, akkor azzal tisztában kell lenni, hogy a hosszmotoros elektromos láncfűrészek erősebbek!

Elektromos láncfűrészek extra tulajdonságokkal

A modern technológia fejlődésével ma már a legtöbb elektromos láncfűrész rendelkezik extra tulajdonsággal. Ezek az extrák egytől egyik a mi biztonságunkat szolgálják. Továbbá jelentősen javítanak az elektromos láncfűrészünk hatékonyságán, élettartamán.

Csak példaként említenénk meg pár ilyen extrát:

  • Gyorsfék: A lánc forgása szinte azonnal megáll
  • Vészfék: A kar előre döntésével a gép azonnal megáll
  • Szerszám nélküli karbantartás: könnyedén állíthatunk a lánc feszességen, vagy akár magát a láncvezetőt, láncot is cserélhetjük.
  • Automatikus olajzás, vagy olajzás szabályozás: A lánc olajzása elengedhetetlen a hosszú élettartamhoz!

Olcsó elektromos Láncfűrész a Zákány szerszámháznál!

Ha Te is abban a cipőben jársz, hogy olcsó elektromos láncfűrészre fáj a fogad, akkor a legjobb helyen jársz! Nálunk mindig vannak készleten olcsó láncfűrészek! Mivel hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, attól sem kell tartani, hogy a szállítás nehézkes lehet.

Szakértő ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll, így, ha kérdésed lenne az egyik kiválasztott olcsó láncfűrésszel kapcsolatban, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot akár emailban, akár telefonon.

Vezetékes láncfűrész

A vezetékes láncfűrész olyan szerszám, amelyet a faiparban és kertészetben használnak. Kiválóan alkalmas fa kivágására, ágak eltávolítására és fakitermelési munkákhoz.

Vezetékes láncfűrészeket általában olyan munkákhoz használnak, ahol elérhető a hálózati áram.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés