Keverőgépek, festékkeverő gépek

Miért Zákányszerszámház?

Nevükből adódóan festékek, valamint számos más, javarészt zsákos anyagok, pl.: gipsz vagy csemperagasztó keverésére használható gépek. Felhasználásuk egyaránt hobby és ipari szinten jelentős. Használatuk elengedhetetlen ahhoz, hogy az álltalunk bedolgozásra kívánt anyag homogén állapotú legyen.

Festékkeverő gépek

A festékkeverő gépek festékek, színező paszták, különböző mész alapú szerek keverésére használt eszközök.

Kézi keverőgépek

A kézi keverőgépek sűrűbb és nagyobb mennyiségű anyagok keveréséhez használható szerszámgépek. Alacsony fordulaton nagy nyomatékkal dolgoznak a keverőgépek, így például ragasztók keveréséhez is használhatóak. Vannak olyan kézi keverőgépek, amelyek már nem egy, hanem 2 keverőszárral rendelkeznek a nagyobb mennyiségűanyagok keveréséhez.

Akkus keverőgépek

Manapság már egyre inkább ilyen gépeket vásárol mindenki. Hogy miért? A válasz egyszerű. a Mobilitás! Hogy megértsük, menjünk vissza egy kicsit az időben, amikor még csak hálózati (elektromos) keverőgépek voltak elérhet kínálatban. Egy festő brigád például, gyakorlatilag folyamatosan kevert valamilyen anyagot. Egy külső munka során folyamatosan le kellet menni az állványról, bedugni a gépet egy szabad konnektorba és anyagot keverni. Ez hosszú távon rendkívül időigényes és kimerítő volt. Egy Akkus géppel már nincs ilyen probléma. A gépet magunkkal tudjuk vinni oda, ahol éppen dolgozunk bármiféle egyéb vezeték nélkül. Sőt, akár ugyanazzal az akkumulátorral nem csak a keverőségünket, hanem más, ugyanazon gyártó által forgalmazott más akkumulátoros munkagépet is működtethetünk.

Vezetékes vagy akkus keverőgép?

Manapság már egyre elterjedtebbek az akkumulátorral rendelkező gépek, nem véletlenül. Ezek a gépek ugyanis az akkumulátor technológia fejlődésével ma már valós alternatívát jelentenek a hálózatra csatlakoztatott eszközökkel szemben. Bár az elektromos szerszámgépek jellemzően nagyobb teljesítményre képesek, már az akkus verzióból is találni, a Makita, Flex, Milwaukee, Dewalt kínálatában.

Az akkus keverőgépek előnyei és hátrányai:

  •     Előnyök: nagy mozgásszabadság, nincs szükség áramellátásra
  •     Hátrányok: Korlátozott használati idő, magasabb ár

Az elektromos keverőgépek előnyei és hátrányai:

  •     Előnyök: Állandó nagy teljesítmény, folyamatosan használatra kész
  •     Hátrányai: Zavaró kábel, korlátozott mozgástér

ZTRUST elektromos kézi keverőgépek – Ha nem akarsz melléfogni!

Mindegyik Ztrust elektromos kézi keverőgép kiválóan alkalmas festékek, ragasztóanyagok, továbbá vakolatok, vakolóanyagok keverésére, akár otthoni, akár kisipari körülmények között.

A Ztrust keverőgép bármilyen M14-es menettel rendelkező keverőszárral használható.

Erőteljes motor, amely gyors munkavégzést biztosít, a fordulatszám szabályzásnak köszönhetően pedig a fordulatszám mindig a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazítható.

Keverőgép típusok

A keverőgépek olyan eszközök, amelyeket folyadékok, porok vagy egyéb anyagok keverésére terveztek. Számos különböző típusú keverőgép létezik, és a választás a konkrét feladat, anyag és működési igények függvényében történik. Nálunk többfajta népszerű keverőgép típust is találsz:

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés