Mérőeszközök, mérőműszerek

    Elérhető: 1 db
    Szállítható
    30 590 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A szerelési, gyártási és karbantartási folyamatok során elengedhetetlen a megfelelő mérés és utóellenőrzés. Ahogy a technológia változik, úgy bizonyos munkamenetek felgyorsultak és átalakultak. Ezzel párhuzamosan az újabb, innovatívabb mérőműszerek iránti igény is folyamatosan növekszik.

Például egy építkezés során szükség lehet a falak közötti távolság pontos meghatározására, a felületek és szögek mérésére, az elektronikai kábelek detektálására vagy akár az anyagok keménységének ellenőrzésére. Most pedig tekintsük át részletesebben, hogy milyen eszközök lehetnek segítségünkre a fentiek mérésére.

Mérőeszközök

A mérőeszközök az egyszerű kezelést és a gyors mérést is biztosítják. Használatukkal a mindennapjaiban a legpontosabb eredményeket garantálják – legyen az akár szintezés, távolságok, szögek és lejtések mérése vagy a legeltérőbb anyagok helymeghatározása.

Optikai mérőeszközök

Az optikai mérőeszközök olyan mérőeszközök, amelyek a fény vagy az optikai jelek segítségével mérik az objektumok jellemzőit

Az optikai mérőeszközök lehetővé teszik a részletek nagyságának, formájának, távolságának és más jellemzőinek pontos meghatározását, ami nagyon fontos számos tervezési is kivitelezési munkafolyamat során.

Kézi mérőműszer

A kézi mérőműszerek olyan eszközök, amelyeket akár egykézzel is lehet használni. Példák a kézi mérőműszerekre: hőkamerák, nedvességmérők, távolságmérők, de ide sorolható akár a digitális mikrométer vagy a digitális multiméter.

A kézi mérőműszerek segítenek a hossz, a távolság, a hőmérséklet és még számtalan más érték meghatározásában!

Elektromos mérőműszer típusok

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés