Orrfűrészlapok, Szablyafűrészlapok

  • -5 000 Ft kupon

  Szállítható
  14 605 Ft /db
  • -1 000 Ft kupon

  Szállítható
  2 903 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

Az orrfűrészek mára már igencsak betörtek a piacra. Persze ez nem meglepő, hiszen ugyanazzal a géppel mindenféle anyagot tudnak vágni, hiszen az elérhető orrfűrészlap kínálat igencsak széles.
Alkalmas íves és egyenes vágáshoz mindenféle környezetben, de tökéletes bútorgyártáshoz, fém vágásához, sőt, otthoni barkácsoláshoz is.

Szablyafűrészlap felhasználása

Az szablyafűrészlapokat leggyakrabban fa- és fémmegmunkálásra, valamint az építőiparban használják.

Orrfűrész fűrészlap

Az orrfűrész fűrészlapok és a fűrészgépek minden esetben kompatibilisek egymással. A gépek közötti kompatibilitás azt jelenti, hogy a különböző gyártó termékei egymással együtt használhatóak. Az együttműködés biztosítása érdekében szabvány felfogatást alkalmaznak.

Összefoglalva ez azt jelenti, hogy egy Makita orrfűrészhez nyugodtan vásárolhatunk és használhatunk például Bosch orrfűrész fűrészlapot!

Fagyott anyagok vágása szablyafűrészlappal

Vásárolhatóak olyan rozsdamentes acélból készülő szablyafűrészlapok, amelyek korrózióállóak, így lehetővé teszik a fagyott anyagok (például húsok) biztonságok, eredményes vágását!

Flexibilis orrfűrészlapok a nehéz helyzetekre

Az ilyen típusú orrfűrészlapok jellemzően hajlékonyak, így könnyen alkalmazhatók különböző formájú vagy elérhetetlen helyeken. A flexibilis orrfűrészlap lehetővé teszi a precíz és pontos vágást, miközben a lap hajlékonysága biztosítja a rugalmasságot és az eredményességet a nehéz vágási feladatokban.

Milyen anyagokat vághatunk orrfűrészlappal?

 • fa
 • gipszkarton
 • fém
 • tégla és falazat
 • fagyott anyagok
 • műanyag

Orrfűrészlap típusok

Az orrfűrészlapok, vagy más néven szablyafűrészlapok különféle típusokban és kivitelekben léteznek, amelyeket különböző feladatokhoz terveztek. A leggyakoribb típusok a következők:

Orrfűrészlap speciális felhasználásra

Az orrfűrészlapok különféle speciális felhasználásokra vannak kifejlesztve, attól függően, hogy milyen anyagokat és feladatokat céloznak meg.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés