Csempefúrók

    Szállítható
    1 590 Ft /db
    Elérhető: 4 db
    Szállítható
    2 510 Ft /db

Miért Zákányszerszámház?

A csempefúró egy speciális fúrószár, amelyet csempék és csempézett felületek fúrásához használnak. A csempefúrószáraknak olyan tulajdonságokkal kell rendelkezniük, amelyek lehetővé teszik a csempe átfúrását anélkül, hogy megrepedne vagy törne.

Csempefúró jellemzői

Keményfém vágóél: A legtöbb csempefúró keményfém vágóéllel rendelkezik, ami ellenálló a csempék keménységével szemben, és pontosan és tisztán vágja át azokat.

Különböző méretek: A csempefúrószárokat különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző furatméreteknek és projektigényeknek.

Csempefúrószár

A csempefúrószár olyan speciális fúrószár, amelyet csempék és csempézett felületek fúrásához használnak. Ezek a fúrószárok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a csempe átfúrását anélkül, hogy megrepedne vagy károsodna.

Csempefúrószár használata

A csempefúrók hasznosak építkezéseken, burkolatcserék során, valamint más olyan projektek során, amelyek során csempefúrásra van szükség. Fontos, hogy megfelelően használjuk őket, különös tekintettel ha szükség van a vízhűtésre vagy a megfelelő fúrási sebességre, hogy elkerüljék a csempe károsodását és a fúrószár élettartamának meghosszabbítását.

Csempefúró készlet

A csempefúró készlet olyan eszközcsomag, amelyet csempék és csempézett felületek fúrásához használnak. Ezek a készletek általában tartalmazzák a csempefúrás során szükséges eszközöket, fúrószárakat és kiegészítőket.

A csempefúró készlet segít megkönnyíteni a csempefúrást és biztosítja, hogy a furatok tiszták és pontosak legyenek.

A készlet kiválasztásakor győződjünk meg arról, hogy megfelelő méretű és típusú csempefúrószárakat tartalmaza a projektjéhez, és mindig kövessük a biztonsági előírásokat és ajánlásokat a csempe fúrása során.

Gyémánt csempefúró

A gyémánt csempefúró olyan fúrószár, amelyet csempék és csempézett felületek fúrásához használnak. A gyémánt csempefúrószárak különösen alkalmasak kemény anyagok, például csempék, porcelán csempék és gránit fúrására. A nevüket a vágóélekbe ágyazott gyémántszemcséknek köszönhetik, amelyek rendkívül kemények és ellenállóak.

A gyémánt csempefúrószárak kiválóan alkalmasak a csempék és kemény csempefelületek fúrására, és segítenek tiszta és pontos furatokat készíteni.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés